eprianu
Site Gezgini
Arkadaşlar herkese merhaba,
Son bir hafta içinde bir öğrenci ve bir öğretmen aynı sorundan dolayı yanıma geldi.
Tabletler kendini otomatik olarak güncelliyor ve aktivasyon ekranına dönüyor.
Tablet içerisindeki her şey de haliyle gidiyor.
Önemli değişiklikler olmuş tablet yazılımında. Onlardan bahsetmek istiyorum.
1. Güvenlik, Uygulamalar gibi sekmelerin gelmesi için yeni kullanıcı ekleme çözümünü bulmuştuk.
Ama yeni yazılımda kullanıcılar sekmesi de gizli durumda.
2. Widgetlerden Araçlar'ı masaüstüne sürükle bırak yapıp ardından Uygulamalar'ı seçiyorduk.
Uygulamalar'ın da içine girip "Ayarlar" ve "Ayarlar Deposu" ile ilgili bilgileri sıfırlıyorduk hatırlarsanız.
Bu sayede Güvenlik, Saat gibi sekmelere erişebiliyorduk. Ama artık sıfırlama işlemi de pasif durumda.
Ayrıca durmaya zorlasanız da herhangi bir değişiklik olmuyor.
Yani üretilen tüm çözümleri adamlar çözmüş ve yazılımda bu açıkları kapatmış.
Facebook gibi sitelere giriş için Puffin, UC Browser gibi tarayıcılar kullanılıyordu.
Ben facebook gibi sitelere girilmesine karşı değildim ama müstehcen sitelere girenleri bile yakaladığım oldu.
İnşallah bu tarayıcıların da çalışmasını engellerler.
Zamanla yazılımın tüm tabletlere geleceğini, güncelleneceğini düşünüyorum.
Şimdiden hayırlı olsun.
Son bir hafta içinde bir öğrenci ve bir öğretmen aynı sorundan dolayı yanıma geldi.
Tabletler kendini otomatik olarak güncelliyor ve aktivasyon ekranına dönüyor.
Tablet içerisindeki her şey de haliyle gidiyor.
Önemli değişiklikler olmuş tablet yazılımında. Onlardan bahsetmek istiyorum.
1. Güvenlik, Uygulamalar gibi sekmelerin gelmesi için yeni kullanıcı ekleme çözümünü bulmuştuk.
Ama yeni yazılımda kullanıcılar sekmesi de gizli durumda.
2. Widgetlerden Araçlar'ı masaüstüne sürükle bırak yapıp ardından Uygulamalar'ı seçiyorduk.
Uygulamalar'ın da içine girip "Ayarlar" ve "Ayarlar Deposu" ile ilgili bilgileri sıfırlıyorduk hatırlarsanız.
Bu sayede Güvenlik, Saat gibi sekmelere erişebiliyorduk. Ama artık sıfırlama işlemi de pasif durumda.
Ayrıca durmaya zorlasanız da herhangi bir değişiklik olmuyor.
Yani üretilen tüm çözümleri adamlar çözmüş ve yazılımda bu açıkları kapatmış.
Facebook gibi sitelere giriş için Puffin, UC Browser gibi tarayıcılar kullanılıyordu.
Ben facebook gibi sitelere girilmesine karşı değildim ama müstehcen sitelere girenleri bile yakaladığım oldu.
İnşallah bu tarayıcıların da çalışmasını engellerler.
Zamanla yazılımın tüm tabletlere geleceğini, güncelleneceğini düşünüyorum.
Şimdiden hayırlı olsun.