Vatan Gazetesi Medyasoft Sertifika Sınavı ve Soruları

Kodla Büyü
Bende biriktirmiştim kupon ama henüz sınava girmedim. Ağustos sonuna kadar süresi var bu cuma yada cumartesi gireceğim kısmetse sınava. 7 kitap 2 dvd var. Kitaplar çok ta kötü değil kalite olarak. Bazı gazetelerin verdiği kitapların yanında süper hatta. İçerik olarak temel konular var. Çalıştım, hala da çalışmaya devam ediyorum ama nedense heyecanlıyım.

Kupon biriktirirken Yaysat bayiine isim veriliyor, o yüzden kupon biriktirmeyen arkadaşlar pek ümitlenmesin diyorum.

evet arkadaşlar... bende pazartesi günü aldım sertifikalarımı...

Bu arada merak edenler için söyleyeyim...kupon biriktirmemiştim ben...

Parhelion arkadaşım soruların cevaplarınıda vermiş olsaydın o kadar güzel olacaktı ki ama yinede emeğine sağlık

arkadaşlar ben grafik sınavına girdim ama web sınavına giremedim eğer soruların cevaplarıyla birlikte elinde olan birileri varsa bana mail atabilirlermi zahmet olmazsa rica edeceğim mail adresim infocemkoptas@mynet.com gönderen arkadaşa minnetta olurum şimdiden ilghilenen arkadaşlara teşekkür ederim :!: :!: :!: :!: :+1:

arkadaşlar ben grafik sınavına girdim yalnız web sınavına girmedim daha eğer sorular cevaplarıyla birlikte elinde olan bir arkadaş varsa ve bana yollarsa minnettar olacağım mail adresimi vereyim infocemkoptas@mynet.com rica edeceğim ve ilgilenen arkadaşa şimdi den teşekkür ederim :!: :!: :+1: ve küçük bir not önceki sayfaların hiç birinde yok malesef o yüzden özel olarak mail istiyorum ben yardımcı olursanız :alkis:

mondd' Alıntı:
arkadaşlar ben grafik sınavına girdim yalnız web sınavına girmedim daha eğer sorular cevaplarıyla birlikte elinde olan bir arkadaş varsa ve bana yollarsa minnettar olacağım mail adresimi vereyim infocemkoptas@mynet.com rica edeceğim ve ilgilenen arkadaşa şimdi den teşekkür ederim :!: :!: :+1: ve küçük bir not önceki sayfaların hiç birinde yok malesef o yüzden özel olarak mail istiyorum ben yardımcı olursanız :alkis:

soruları mail adresinize yolladım hocam. İnşallah sınavı geçersiniz... :)

arkadaşlar bende girdim bu sınava ikisinide geçtim ama sorular çok zor değildi zaten programlara sahipseniz açık bulundurun sorulara programlardan bakarak bile yapsanız 80 ile rahat geçersiniz..hepinize iyi günler..teşekkürler :alkis: :wink: :++: :+1:

BBNET
Geri