Vatan Gazetesi Medyasoft Sertifika Sınavı ve Soruları

Kodla Büyü
ozzoname' Alıntı:
Arkadaşlar bende kupon biriktirdim hatta üyeliğimi yaptım ama bana gelen maili ben sildim galiba tam hatılamıyorum ama orda iki tane link var biri üyelik formu için diğeride sınava kaldığınız yerden devam etmek için diye bir link var ben şimdi hiç bir şekilde sınava giremiyorum ama kaydım var sınavlara daha girmedim nasıl yapabilirim bir bilginiz varmı acaba?

ozzoname

sınava girdiğin sayfada http://www.medyasoft.com.tr/sertifika tekrar başka bir mail adresiyle kayıt olmayı dene, olmazsa medyasoft'a burdan info@medyasoft.com.tr mail at durumu bildir. 8)

Arkadaşlar ben kupon biriktirdim ama biriktirenle biriktirmeyeni ayırt edecek bir şifre kod vs hiçbir şey vermediler bize. Adamlar facebook sayfasında her soruyu yanıtladılar bunu yanıtlamadılar. Bir arkadaşa maille geri dönüş yapılmış gördüğüm kadarıyla ama pek inanmıyorum açıkçası. Ayrıca bu durum varsa bile siz sınava girin yine boşuna mı paylaştık soruları kaybedeceğiniz bi 10 dk yani. Kupon biriktirmedim gelir mi gelmez miye gerek yok. Gelirse ne ala gelmezse de sağlık olsun bu kadar üstünde durmayın saldırın :)

madmax_300sel' Alıntı:
Parhelion hocam soruları indiriyorum fakat açamıyorum devamlı hata veriyor lütfen yardım :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Dosyalarda bi sıkıntı yok sadece açılışta biraz bekletiyor. Sizin pcde bir problem var anlaşılan

34328_1536336771519_1327846928_2784435_4832789_n.jpg

Parhelion abi Allah senden razı olsun.Ellerin dert görmesin abi sayende geçtik sınavı. çok sağol.

kupon biriktirmeyen alamayacak sanırım. ben de biriktirmedim sınava girdim ama pek umudum yok. bu konuda kesin bilgisi olan var mı?

ben web tasarım sınavına girdim fakat yanlışlıkla kapattım (backspace tuşuna bastım) . yani sınavı bitir linkine tıklamadım. hemen aynı saat içerisinde grafik sınavını çözdüm(başarılı oldum) ve web tasarım sınavına geri döndüğümde 0 puan ve başarısız gibi görünüyordu. bunu aynı saat içerisinde yaptım. hemen telefonla irtibat kurdum ama yapılacak birşey olmadığını söylediler.yukarıda verdiğiniz bilgilerle doğrultusunda benim sınava girmem gerekmiyor muydu? (bu arada 4 kez mail atmış olmama rağmen geri dönüş yapılmadı)........ :x :!: :?: :-1:

sagocation' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba

Bana özel mesaj ile mail adresinizi bırakırsanız soruların cevaplarını yollayabilirim size.

Sitede yardımcı olduğum arkadaşlar var, bazılarının sınavını bizzat ben cevapladım, bazılarına da mail ile cevapları yolladım.

İsteyenlere de yollayabilirim yeter ki dediğim gibi mail adreslerini bana özel mesaj ile yollasınlar.

Forum kardeşliği bu olsa gerek di mi :++: :++: :++: :D

Arkadaşlar hala sınava girmeyenler varsa bana özel mesaj atarak ulaşabilirler. Yanlızca mail adrelerini bana yollamaları yeterli. Her iki sınav sorularını da gönderiyorum. Bilginiz olsun. Daha önceden yardım ettiğim arkadaşlar var burada. Onlardan bilgi alabilirsiniz. (Forumda yardımcı olduğum bazı arkadaşlar: ozzoname, yaren212121, baykaya, elif73, savas77)
Vesselam... :++:

sagocation' Alıntı:
sagocation' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba

Bana özel mesaj ile mail adresinizi bırakırsanız soruların cevaplarını yollayabilirim size.

Sitede yardımcı olduğum arkadaşlar var, bazılarının sınavını bizzat ben cevapladım, bazılarına da mail ile cevapları yolladım.

İsteyenlere de yollayabilirim yeter ki dediğim gibi mail adreslerini bana özel mesaj ile yollasınlar.

Forum kardeşliği bu olsa gerek di mi :++: :++: :++: :D

Arkadaşlar hala sınava girmeyenler varsa bana özel mesaj atarak ulaşabilirler. Yanlızca mail adrelerini bana yollamaları yeterli. Her iki sınav sorularını da gönderiyorum. Bilginiz olsun. Daha önceden yardım ettiğim arkadaşlar var burada. Onlardan bilgi alabilirsiniz. (Forumda yardımcı olduğum bazı arkadaşlar: ozzoname, yaren212121, baykaya, elif73, savas77)
Vesselam... :++:
Allah razı olsun hocam mailinizi aldım akşam cevaplayacağım.

bu sertifikaları alan var mı acaba...
temmuz sonu gönderilecek diyor haftaya belli olur Ali osman hocam

Hocam ben bayiyi arayıp sordum bugün.
Henüz sertifikanın gelmediğini, ama şimdiye kadar gelmesi gerektiğini söylediler. :-1: :x
Gazeteyi arayıp sorabilirsiniz isterseniz dediler ayrıca. :-1: :-1:
Bu arada ben İstanbul'da Anadolu yakasında oturuyorum, onu da belirteyim.

arkadaslar verilen dosyalardaki soru sıralaması ile bana gelen soru sıralaması farklı dikkat edin bir kaç soru haricinde sorular hep aynı ama sıralaması farklı farklı geldı bubuda o belge ıcınde arama yaptırarak bulabılırsınız ok

Ekli dosyalar

• ffff.JPG
    ffff.JPG
    54.3 KB · Görüntüleme: 1,343
Arkadaşlar müjdeeee!!!!!!!

:idea: Arkadaşlar bayiyi aradım az önce ve mutlu haberi aldım. Sertifikalar yeni gelmiş (İstanbul Anadolu yakası için). Ben almaya gidyorum sertifikalarımı şimdi. Web tasarım ve grafik tasarım için ayrı ayrıymış sertifikalar. Alır almaz ayrıntıları yazacağım. Birazdan görüşürüz... :) :+1:

İşte sertifikalarım :)

Arkadaşlar sertifikalar büyük beyaz bir zarfın içinde veriliyor.

001cg.png

İçinden de WEB AKADEMİ ve GRAFİK AKADEMİ eğitiminden başarıyla geçtiğinizi gösteren başarı sertifikası çıkıyor.

002yb.png

İşte sertifikalarım :+1: :+1: :+1: :)

003wj.png

Evet arkadaşlar sertifikalar dağıtılmaya başlanmış. Şimdi geldi asıl merak edilene: Kupon biriktirmemiş olmasına rağmen sertifikası gelen var mı? :)

Arkadaşlar sagocation arkadaşımın sayesinde bütün soruları tektek kontrol ettim.Zaten bilgi birikimim vardı emin olmak için ve siz arkadaşlarıma yardımcı olmak için bütün soruları çözdüm.Sertifikalarımda ağustos sonu gelecek.

Yalnız şunu bilmenizi istiyorum.Site ağustos ayının sonuna kadar açık olacak ve sonrasında bu kampanyaya katılanlar dahilinde sertifikalar önce Medyasoft onayından daha sonrada Vatan gazetesinin dağıtımı ile Bayilere ulaşacaktır.Size tavsiyem Ağustos ayının sonuna kadar sınavınızı bitirmeniz ve sona kalmamanız aksi halde çok güzel bir fırsatı kaçıracaksınız...
Her türlü yardım ve soruların cevapları için suatyumrutas@hotmail.com adresini ekleyebilirsiniz.Gün içerisinde bütün sorularınıza cevap vermeye çalışacagım...

Emeği geçen herkese teşekkürler...

zigmo' Alıntı:
Arkadaşlar sagocation arkadaşımın sayesinde bütün soruları tektek kontrol ettim.Zaten bilgi birikimim vardı emin olmak için ve siz arkadaşlarıma yardımcı olmak için bütün soruları çözdüm.Sertifikalarımda ağustos sonu gelecek.

Yalnız şunu bilmenizi istiyorum.Site ağustos ayının sonuna kadar açık olacak ve sonrasında bu kampanyaya katılanlar dahilinde sertifikalar önce Medyasoft onayından daha sonrada Vatan gazetesinin dağıtımı ile Bayilere ulaşacaktır.Size tavsiyem Ağustos ayının sonuna kadar sınavınızı bitirmeniz ve sona kalmamanız aksi halde çok güzel bir fırsatı kaçıracaksınız...
Her türlü yardım ve soruların cevapları için suatyumrutas@hotmail.com adresini ekleyebilirsiniz.Gün içerisinde bütün sorularınıza cevap vermeye çalışacagım...

Emeği geçen herkese teşekkürler...

Öncelikle Hayırlı Ramazanlar herkese... Sadece ben değil diğer arkadaşların da yardımıyla birlikte sorular çözüldü ve paylaştık soru ve cevapları. Umarım bu güzel paylaşım diğerlerine örnek olur...

Merhaba arkadaşlar bende sınava gireceğim ama daha girmedim son tarihi ne zaman bilgisi olan var mı ? Bana yardımcı olabilir mi ?

BBNET
Geri