Vatan Gazetesi Medyasoft Sertifika Sınavı ve Soruları

Kodla Büyü

Parhelion

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Vatan Gazetesinin Medyasoft işbirliğiyle yaptığı Adobe web ve grafik tasarım eğitim seti kampanyası sertifika sınavı sorularıdır. Kupon biriktirmediyseniz de buyrun, kaydolun, hem kendinize hem de öğrencilerinize web tabanlı basit bir sınav ile 20 dk'da web ve grafik tasarımı sertifikası alın. Ben kampanyaya katılmadım, kupon biriktirmedim demeyin. Nasıl olsa kupon biriktiren biriktirmeyen ayırt edilmiyor. Herkes alsın o zaman değil mi yani :)

Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi: http://www.medyasoft.com.tr/Content.aspx?CtID=142&RecID=715
Sınav kayıt linki: http://www.medyasoft.com.tr/sertifika

Bu sertifika neye benziyor derseniz;
vatan_sertifika.jpg

Ekli dosyalar

Yok hocam ya bakmayın öyle göründüğüne bişeye benzediği yok. Her biri max 80-100 sayfalık dergiden öte olmayan bi set. Hatta setin orjinal pdfleri mebin uzaktan eğitim sitesinde, verdikleri dvdler de bu forumda var indirebilirsiniz ;)

:+1: :+1: :+1: Hocam paylaşım için çok sağol, web tasarımı senin cevaplarla yaptım dosyada işaretli olanlarla geçtim, fakat grafik tasarımın cevapları yok varsa bir zahmet gönderebilir misin

arkadaşlar kuponları istemiyorlar mı? Emin misiniz? Sertifikayı alırken kuponları isteyeceklerdir bence. Boşuna uğraşmış olmayalım.

setin işe yarayacağını kısmen düşünüyorum. mutlaka faydalı olacaktır ama internettençok daha fazlası edinilebilir.
Ben hala kupon olayındayım. Sertifikayı verirken kupon istemezler mi?

Peace' Alıntı:
grafik sorularını çözüp yanıtları verebilirim
web cevaplarını bana da verir misiniz
web sorularının cevapları sorların üzerinde işaraetli zaten. Grafik sorularının cevapları yok ama. onlarda da sen yardımcı olrsan çok makbule geçecek :+1:

Peace' Alıntı:
setin işe yarayacağını kısmen düşünüyorum. mutlaka faydalı olacaktır ama internettençok daha fazlası edinilebilir.
Ben hala kupon olayındayım. Sertifikayı verirken kupon istemezler mi?
bence istemezler. Çünkü kimsede kupon yoktur. Kuponları grafik ve web eğitim setini verirlerken aldılar.

acaba kuponları verirken bir web şifresi almışkatılımcılar. ona bağlı olarak birşey isteyebilirler mi ne bileyim? sanki bu kadar kolay olamayacakmış gibime geiyor. grafik sorularının çoğunu çözdüm gün içerisinde tamamlayıp isteyen olursa yollarım

Peace' Alıntı:
acaba kuponları verirken bir web şifresi almışkatılımcılar. ona bağlı olarak birşey isteyebilirler mi ne bileyim? sanki bu kadar kolay olamayacakmış gibime geiyor. grafik sorularının çoğunu çözdüm gün içerisinde tamamlayıp isteyen olursa yollarım

Grafik sorularının cevaplarını yollarsan çok makbule geçecek valla kardeş..

Peace' Alıntı:
Ben kampanyaya katıldım yaklaşık 1 ay önce eğitim setini yaysat'tan aldım.
İçerisinden 7 Kitap 2 Dvd çıktı,şifre türü hiçbir şey çıkmadı.
Peace grafik tasarım sorularının cevaplarını bana yollar mısın?
msn:gow_master@windowslive.com

Kusura bakmayın arkadaşlar, malum pazar günü bilgisayar başında soru çözerek geçiremiyoruz. Dün biraz bakmıştım sorulara bugün ancak tamamlayabildim. %100 olmasa da geçer not almak için fazlasıyla yetecek kadar doğru yanıtladığıma inanıyorum.
Grafik sorularını ekledim yolluyorum. Doğru olduğunu düşündüğüm soruları Bold olarak işaretledim.

Ekli dosyalar

sınavı yaptım cevaplar şu denli işe yarıyor.
Grafik Tasarım 96
Web Tasarım 72
En azından grafik tasarım eğitmeni olarak rezil olmadım :D

Arkadaşlar merhaba...

Vatan gazetesinin Web Tasarım ve Grafik Tasarım sınavlarından % 100 tamamen garantili geçmek isteyenler bana özelden ulaşabilir...

Merhaba arkadaşlar.
Ben Grafik Tasarım eğitim setinden 82 puan yaptım, ancak Web Tasarım eğitim setinde yarın devam ederim düşüncesi ile sınavı bitir'e bastım ve başarısız yazdı 28 puan. Bu konuda ne yapacağım lütfen yardım edin 49 kupon boşunamı biriktirdim yaa :(((( :cry: :cry: :cry: :cry:

PoseidonioS' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.
Ben Grafik Tasarım eğitim setinden 82 puan yaptım, ancak Web Tasarım eğitim setinde yarın devam ederim düşüncesi ile sınavı bitir'e bastım ve başarısız yazdı 28 puan. Bu konuda ne yapacağım lütfen yardım edin 49 kupon boşunamı biriktirdim yaa :(((( :cry: :cry: :cry: :cry:

Evet, elektrikler gitti süsü vermek için sınavı bitir butonuna basmadan sayfayı kapatıp çıksaydınız heralde tekrardan devam edebilrdiniz..

Ve bi düşüncemide dile getirmek istiyorum.. Bu haksızlık oluyor ve bu sertifikayı çokta değersizleştiriyor.. Biz 49 kupon biriktirelim vesayre ıncık cıncık işleriyle uğraşalım sonra herkes sınava girebilsin!! Haksızlık.. Neyse sertifikayı (bilgileriyle)! alan herkesi tebrik ediyorum..

Evet hocam katılıyorum haksızlık. Ancak işleyiş ve iş üzerinde türkiyenin hemen her kurumunda her alanda yaşanan bir sürü haksızlıklara hele ki çalıştığımız okullarda karşılaştığımız haksızlıklara karşı sesimizi çıkarmazken, en azından aynı forumu paylaştığımız arkadaşlarıımızın sağladığı bir ek katkıyı mı haksızlık olarak görüyorsunuz. Size katılmakla birlikte yine de sitemlerimi mazur görün. Üstelik kupon biriktirmeyenlere verileceğini de sanmıyorum, mutlaka birşey isteyeceklerdir, içiniz rahat olsun.
Bu arada sınav linkinde, sınavınızın bitmemesi halinde yeniden girebilmeniz için kullanılacak bir link daha verilmiş, orayı kullanarak sınavınıza devam edebilirsiniz. O sayfayı yeniden okuyun.

Arkadaşlar kimse merak etmesin kuponu olmayana sertifika verilmiyor. Kampanya başlangıcında zaten kupon biriktirenler Vatan gazetesinin sayfasına girip KAYIT yaptırdı. Dolayısıyla sertifikalar da o kayıtlara göre düzenlenecek. Ayrıca konu ile ilgili Medyasoft'a mail attım, gelen cevap aşağıdadır...

medyosoft.png

Arkadaşlar merhaba

Bana özel mesaj ile mail adresinizi bırakırsanız soruların cevaplarını yollayabilirim size.

Sitede yardımcı olduğum arkadaşlar var, bazılarının sınavını bizzat ben cevapladım, bazılarına da mail ile cevapları yolladım.

İsteyenlere de yollayabilirim yeter ki dediğim gibi mail adreslerini bana özel mesaj ile yollasınlar.

Forum kardeşliği bu olsa gerek di mi :++: :++: :++: :++: :D

Arkadaşlar bende kupon biriktirdim hatta üyeliğimi yaptım ama bana gelen maili ben sildim galiba tam hatılamıyorum ama orda iki tane link var biri üyelik formu için diğeride sınava kaldığınız yerden devam etmek için diye bir link var ben şimdi hiç bir şekilde sınava giremiyorum ama kaydım var sınavlara daha girmedim nasıl yapabilirim bir bilginiz varmı acaba?

BBNET
Geri