UZMANLIK%BAŞÖĞRETMENLİK KILAVUZU

Kodla Büyü
Bugün MEBİM’i tekrar aradım.
Maalesef yeni bir haber yok.
Yeniden kayıt oluşturdular.

Gelen cevap:

“Sayın İlgili; Kılavuz yayımlama çalışmaları devam etmektedir. Bakanlığımız web sayfasından konu ile ilgili duyuruları takip etmeniz gerekmektedir.Bilgilerinize.”

Bakan bu akşam 23:30’da Beyaz TV’de "Akılda Kalsın" programında Melissa Bağcı’nın konuğu olacakmış. Umarın bu konu da sorulur.

Hocam böyle programlarda genelde "cevapları sorulandırıyorlar"
Hiç birinde "emekliye ayrılan öğretmenlerin maaş kayıpları %50'yi aşıyor, bu kapsamda bir iyileştirme yapmayı düşünüyor musunuz? Yapılan bu iyileştirme emeklilik hakkı kazanan öğretmenlerin yaş sınırını beklemeden emekli olmasıyla öğretmen adaylarını da atama imkanı sunar. " diye soru göremezsiniz.

Bir sendikadan şöyle bir bilgi verilmiş:

“kariyer basamakları klavuzu 10 güne kadar yayınlanacak ve eğitimler açılacak”

Büyük sendikalar da konuyu gündeme getirmeye başlamış:

Habib OCAK'ta 19-25 Mayıs haftası demiş.

Ne zaman alıcaz acaba yüz yüze eğitimi?
Yazın mı?

1-14 Mayıs arasında 10/20 yılını dolduranların hak kaybı olacak mı?

Ben yüz yüze yapılacağını düşünmüyorum açıkcası. Eğitim yüz yüze olacaksa yazın olur yazın bu eğitimleri kim verecek nasıl verecek nerde verecek ? Hadi küçük iller de ya da ilçelerde yapılabilir peki büyükşehirler de nasıl olucak ? O yüzden yüz yüze olmaz diye düşünüyorum.

Ben yüz yüze yapılacağını düşünmüyorum açıkcası. Eğitim yüz yüze olacaksa yazın olur yazın bu eğitimleri kim verecek nasıl verecek nerde verecek ? Hadi küçük iller de ya da ilçelerde yapılabilir peki büyükşehirler de nasıl olucak ? O yüzden yüz yüze olmaz diye düşünüyorum.
son dk online olur o hocam .şimdi yüzyüze dense de

Gecikmenin nedeninin Milli Eğitim Akademisi olduğunu farklı kaynaklardan öğrendim.
Umarım eğitimleri yüz yüze yapmak gibi planları yoktur.

Maalesef korktuğum başımıza gelecek gibi görünüyor.
Yüz yüze eğitim Milli Eğitim Akademisinde verilirse, kendi ilinde olmayanlar ne yapacak acaba?

Maalesef korktuğum başımıza gelecek gibi görünüyor.
Yüz yüze eğitim Milli Eğitim Akademisinde verilirse, kendi ilinde olmayanlar ne yapacak acaba?
Hocam bence kısa süreli bir kısmında yüz yüze eğitim olur. Onda da akademiden ziyade il veya ilçe bünyesinde eğitim verilir. Geri kalan eğitimin büyük bir kısmı uzaktan öba vb üzerinden olur. Aksi çok mantıklı değil

Hocam bence kısa süreli bir kısmında yüz yüze eğitim olur. Onda da akademiden ziyade il veya ilçe bünyesinde eğitim verilir. Geri kalan eğitimin büyük bir kısmı uzaktan öba vb üzerinden olur. Aksi çok mantıklı değil

Üstte paylaşılan linkte şöyle yazılmış:

“80 saatlik seminerin 30 saati çevrimiçi ÖBA’dan izlenecek ve 50 saati yüz yüze olacak”

Üstte paylaşılan linkte şöyle yazılmış:

“80 saatlik seminerin 30 saati çevrimiçi ÖBA’dan izlenecek ve 50 saati yüz yüze olacak”
Hocam fiili saat olarak 50 saat olacağını sanmıyorum. Kurs eğitim süresi ile saat dakika olarak süresi aynı olmuyor. Öba eğitimlerindeki gibi eğitim süresi 4 saat görünüyor ama video 25 dk. gibi. Böyle olmalı. Yoksa çok can sıkıcı olur. Yüz yüze de böyle olabilir inşallah

Sahi uzman yada basogretmen olanlar ne oldu statumu arttı değer mi yükseldi sahi para için çalıştığımızı unuttum

15 yıldır basogretmen olan biri olarak şunu söyleyeyim bir hademe kadar değer verilmiyor

BBNET
Geri