Gecikmenin nedeninin Milli Eğitim Akademisi olduğunu farklı kaynaklardan öğrendim.
Umarım eğitimleri yüz yüze yapmak gibi planları yoktur.
Hocam bu gidişatla yapmazlar bile. Kimsede ses seda yok. Sendikalar kış uykusunda
Gecikmenin nedeninin Milli Eğitim Akademisi olduğunu farklı kaynaklardan öğrendim.
Bugün MEBİM’i tekrar aradım.
Maalesef yeni bir haber yok.
Yeniden kayıt oluşturdular.
Bakan bu akşam 23:30’da Beyaz TV’de "Akılda Kalsın" programında Melissa Bağcı’nın konuğu olacakmış. Umarın bu konu da sorulur.
Hocam böyle programlarda genelde "cevapları sorulandırıyorlar"
baz alınacak tarih ne olur sizce? geçen sefer 30 nisandıBir sendikadan şöyle bir bilgi verilmiş:
“kariyer basamakları klavuzu 10 güne kadar yayınlanacak ve eğitimler açılacak”
baz alınacak tarih ne olur sizce? geçen sefer 30 nisandı
Habib OCAK'ta 19-25 Mayıs haftası demiş.Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik Kılavuz ve Takvimi Ne Zaman Yayınlanacak? - Habib OCAK
Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik Kılavuz ve Takvimi Ne Zaman Yayınlanacak? Uzman ve Başöğretmenlik Kariyer Basamakları - Web'de Öğrenhttps://t.me/+iwSUHpbljOVjNzky Uzman ve Başöğretmenlik Mevzuatı 18.10.2024 tarihli ve 32696 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan 10.10.2024 tarihli ve 7528 sayılı...www.webdeogren.com
son dk online olur o hocam .şimdi yüzyüze dense deBen yüz yüze yapılacağını düşünmüyorum açıkcası. Eğitim yüz yüze olacaksa yazın olur yazın bu eğitimleri kim verecek nasıl verecek nerde verecek ? Hadi küçük iller de ya da ilçelerde yapılabilir peki büyükşehirler de nasıl olucak ? O yüzden yüz yüze olmaz diye düşünüyorum.
Hocam bence kısa süreli bir kısmında yüz yüze eğitim olur. Onda da akademiden ziyade il veya ilçe bünyesinde eğitim verilir. Geri kalan eğitimin büyük bir kısmı uzaktan öba vb üzerinden olur. Aksi çok mantıklı değilMaalesef korktuğum başımıza gelecek gibi görünüyor.
Yüz yüze eğitim Milli Eğitim Akademisinde verilirse, kendi ilinde olmayanlar ne yapacak acaba?
Hocam bence kısa süreli bir kısmında yüz yüze eğitim olur. Onda da akademiden ziyade il veya ilçe bünyesinde eğitim verilir. Geri kalan eğitimin büyük bir kısmı uzaktan öba vb üzerinden olur. Aksi çok mantıklı değil
Hocam fiili saat olarak 50 saat olacağını sanmıyorum. Kurs eğitim süresi ile saat dakika olarak süresi aynı olmuyor. Öba eğitimlerindeki gibi eğitim süresi 4 saat görünüyor ama video 25 dk. gibi. Böyle olmalı. Yoksa çok can sıkıcı olur. Yüz yüze de böyle olabilir inşallahÜstte paylaşılan linkte şöyle yazılmış:
“80 saatlik seminerin 30 saati çevrimiçi ÖBA’dan izlenecek ve 50 saati yüz yüze olacak”
Eğitim öğretim saatleri dışında ya da yaz tatilinde yaparlaryüz yüze yapamazlar eğitim öğretim aksar
Yaz tatilinde de yapmasınlar bir zahmet hocam yapsınlar online olsun bitsin ilkini online yaptılar biliyorsunuz acaba seminer dönemine bir sürpriz olarak bunları eklerler mi bilemiyorumEğitim öğretim saatleri dışında ya da yaz tatilinde yaparlar