Uzmanlık Başöğretmenlik Klavuzu

Kodla Büyü
bütün yorumları okudum. 21 eylül başoğretmenlik için doldurulan süre. sertifika tarihi 17 eylül.
eylül tazminatını geriye dönük alabiliyormuyuz yani.
ayrıca eğitimi 8 eylülde tamamlamışım sertifika 17 eylül tarihli.

bütün yorumları okudum. 21 eylül başoğretmenlik için doldurulan süre. sertifika tarihi 17 eylül.
eylül tazminatını geriye dönük alabiliyormuyuz yani.
ayrıca eğitimi 8 eylülde tamamlamışım sertifika 17 eylül tarihli.

Sertifika tarihinden sonraki işk maaşta hak edersiniz yani sizin için 15 Ekim.

Tarih dolmadan onay bütonu açılmıyor. Kendimde denedim. O tarihe gelindiğinde Gece 12 den sonra sistem otomatik bütonu aktif ediyormuş😃

Hocalarım uzman öğretmen tazminatı e bordro da hangi adda görünüyor acaba teşekkür ederim

İki tane ek tazminat var ek tazminat 28/b 14.15 tl ek tazminat 1667 tl Eylül ayı ve Ekim ayı tazminatı almam gerekiyordu ancak bu durumda almamış görünüyorum sertifika tarihim iki eylül

Arkadaşlar eğitimleri tamamladım. Son ekran görüntüsü şöyle.
1760435661738.webp

Bu aşamadan sonra başka bir işlem yapmam gerekiyor mu? Okul idaresine belirtmem gereken bir durum var mı?

İki tane ek tazminat var ek tazminat 28/b 14.15 tl ek tazminat 1667 tl Eylül ayı ve Ekim ayı tazminatı almam gerekiyordu ancak bu durumda almamış görünüyorum sertifika tarihim iki eylül

28/B eski OHAL bölgesinde çalışanlar için verilen tazminat.
1667,55 TL ise teknik öğretmen tazminatınız.

Uzman öğretmenlik eklenince sizde 7226,05 TL yazmalıydı. Dereceniz 1 ya da 2 değildir diye tahmin ediyorum.

Ek Tazminat 8337 TL => 15007 olarak değişmiş bende. Fakat 3bin küsürlük bir gelir vergisi artışı olduğu için tamamını alamamışım. Totalde geçen aya göre 3200 liralık bir artış olmuş. Sanırım ya 15 ocak'a kadar tam olarak olması gereken baş öğretmen maaşını alamayacağız...

Ek Tazminat 8337 TL => 15007 olarak değişmiş bende. Fakat 3bin küsürlük bir gelir vergisi artışı olduğu için tamamını alamamışım. Totalde geçen aya göre 3200 liralık bir artış olmuş. Sanırım ya 15 ocak'a kadar tam olarak olması gereken baş öğretmen maaşını alamayacağız...
Vergi muafiyeti ücrete yansıdığı için vergi maaştan kesiliyor ve bundan dolayı maaş düşmüş oluyor. Aslında baş öğretmenlik tazminatınız düşmüyor, ama maaş genel anlamda düşüyor. Bu durum uzman veya normal öğretmende de aynı. Ocaktan sonra da aynı. Ücretten vergi kesilmediği için tüm vergi maaştan kesiliyor ve maaş düşük kalıyor. Ücret alınmayan aylarda ancak gerçek maaşınızı alabilirsiniz. Temmuz, ağustos gib

ilksms
Geri