Uzmanlık Başöğretmenlik Klavuzu

Kodla Büyü
Basogretmenlik süresi 30 eylul. Eğitim bitti. Okul onay vermeli mi yoksa 30 Eylül'de mi vermeli?

Benim inceleme bekleniyor yazıyor. Okul onay vermek için göremiyor. İncelemeyi bakanlık mı yapacak ?

Sertifikayi aldim.Eylül maaşına eklenecek mi acaba bilen var mi? Ya da Ekimde Eylul ayınınkini de ilave alirmiyiz?

Onaylar bitince ve sertifika (ayrıca SMS geliyor) çıktıktan sonrasKariyer Basamakları modülünde böyle görünüyor:

Screenshot_20250904_134406_Chrome.webp

Adsız.webp

Hadi hayırlısı olsun bakalım.

E-devlette sertifika olarak hala uzman öğretmen sertifikası çıkıyor. Henüz yansımamış herhalde.

Son düzenleme:
Saçma bir onay sistemi var. Eğitim bitince tekrar onaylaman gerekiyor. Sertifikanın işlenmesi için çıktı alıp ve aslı gibi yaptırıp ilçeye teslim edilmesi gerekiyormuş. Neden bunu sistem üzerinden otomatik yapmazlarki

Bazı öğretmenler eğitime ait seminer belgesini, sertifika diye okul idaresine veriyormuş.
Bütün onaylar bitince SMS geldikten sonra MEBBİS ya da e-devletten çıkacak seetifika.

Ekteki belge sertifika değil, seminer belgesi:

Screenshot_20250904_163921_Adobe Acrobat.webp

Bende tek sayfa sadece uzman olanı iniyor. Yarın tekrar bakacağım artık.

E-devlette ise sorgu sayfasına başöğretmen yazıyor ama belge oluştura tıklayınca uzmanlık belgesi çıkıyor.

e-devleti şimdi denedim.
Uzman Öğretmenlik sertifikası açıldı ama oradaki "Kayıtlı Belgelerim" yazan yere tıklayınca Başöğretmenik sertifikası da görünüyor:

1757006142203.webp

bizde kurum onay verdi, ilçe onay versin diye bekliyoruz 2 gündür.
dolayısıyla e devlet te uzmalık çıkıyor.
Başka bir işlem yapmak gerekiyor mu.

10 yıl şartını sağlıyorum, eğitimler de bitti ama kurum onay sayfasi acilmiyor. Eğitim onay ekranı var fakat sertifika onay ekranı yok. Eğitim tamamlanmış görünüyorum mebbiste ve Ebada. Faaliyet değerlendirmesi de yaptım.
Ne yapabilirim sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

10 yıl şartını sağlıyorum, eğitimler de bitti ama kurum onay sayfasi acilmiyor. Eğitim onay ekranı var fakat sertifika onay ekranı yok. Eğitim tamamlanmış görünüyorum mebbiste ve Ebada. Faaliyet değerlendirmesi de yaptım.
Ne yapabilirim sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

10 yılın dolduğu gün henüz gelmediyse onaylanamıyor diye biliyorum.
Örneğin 15 Eylül'de 10 yıl doluyorsa o gün kurum onayı verilebilir. Daha önce sadece red butonu çıkıyormuş.

ilksms
Geri