Kurum onay mı verecek tekrar . Hangi başlık altında hocam
Hadi gözünüz aydın. Biz hala 3.bölümde sürünüyoruz.
Okul onayı ancak 30 eylül de sizin süreniz dolunca verebilirBasogretmenlik süresi 30 eylul. Eğitim bitti. Okul onay vermeli mi yoksa 30 Eylül'de mi vermeli?
Kurum onay mı verecek tekrar . Hangi başlık altında hocam
Benim inceleme bekleniyor yazıyor. Okul onay vermek için göremiyor. İncelemeyi bakanlık mı yapacak ?
ağustos 20 de doldu hocam. İnceleme bekliyor yazan başka kimse var mı acaba?10/20 yılınız henüz (yani bugün) dolmamış olabilir mi?
ağustos 20 de doldu hocam. İnceleme bekliyor yazan başka kimse var mı acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 79834
Hadi hayırlısı olsun bakalım.
E-devlette sertifika olarak hala uzman öğretmen sertifikası çıkıyor. Henüz yansımamış herhalde.
Hocam bende onu soruyorum eğitimi tamamladım okul bizlik birşey değil diyor incelenmeyi bekliyor diyor ilçe onay verecek diyor
Hocam bende onu soruyorum eğitimi tamamladım okul bizlik birşey değil diyor incelenmeyi bekliyor diyor ilçe onay verecek diyor
Uzman öğretmen sertifikası iniyor. Mahmut Özer onaylı.MEBBİS'teki modülden hemen indirebildim aslında:
Uzman öğretmen sertifikası iniyor. Mahmut Özer onaylı.
İkisi de indi bendim.
Bende tek sayfa sadece uzman olanı iniyor. Yarın tekrar bakacağım artık.
E-devlette ise sorgu sayfasına başöğretmen yazıyor ama belge oluştura tıklayınca uzmanlık belgesi çıkıyor.
e-devleti şimdi denedim.
Uzman Öğretmenlik sertifikası açıldı ama oradaki "Kayıtlı Belgelerim" yazan yere tıklayınca Başöğretmenik sertifikası da görünüyor:
Ekli dosyayı görüntüle 79841
bu ayki maaşlarda uzman ya da başöğretmenlik farkı alınacak mı yoksa ekim e mi kalacak ?
bizde kurum onay verdi, ilçe onay versin diye bekliyoruz 2 gündür.
dolayısıyla e devlet te uzmalık çıkıyor.
Başka bir işlem yapmak gerekiyor mu.
10 yıl şartını sağlıyorum, eğitimler de bitti ama kurum onay sayfasi acilmiyor. Eğitim onay ekranı var fakat sertifika onay ekranı yok. Eğitim tamamlanmış görünüyorum mebbiste ve Ebada. Faaliyet değerlendirmesi de yaptım.
Ne yapabilirim sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?