bizim idareciler onay ekranını bulamadıklarını söylüyorlar. ya sistemde hata var ya da gerçekten bilmiyorlar. okul onayını nereden verildiğini biliyor musunuz hocam?
Ben de bilmiyorum. Eşimin de, benim de bugün onaylandı.
bizim idareciler onay ekranını bulamadıklarını söylüyorlar. ya sistemde hata var ya da gerçekten bilmiyorlar. okul onayını nereden verildiğini biliyor musunuz hocam?
bugün başvuru yaptım ama okul onaylamadı daha. hatirlatalım mı ne yapalım müdürlere görevlerini?
evet hocam. sistemde kimin onayladığı görünüyor.Hocalarım peki okul da onay verdikten sonra İL MEM ler değerlendirmeye alacaklarmış ya. Kılavuzda öyle yazıyor. İL MEM in değerlendirip onayladığını biz görebilecek miyiz acaba? Çünkü sanırım İL MEM onayladıktan sonra OBA dan 1 eylül itibariyle eğitimleri alabileceğiz.
Hocam o tarihe kadar 10 yılı doldurmuş olmanız gerekiyor. Başöğretmen ise 20 yılıEkran görüntüsünde uzman öğretmenlik tarihi 31/12/2025 ten büyük olduğu tespit edilmiştir diyor.
1 yıldan daha az süresi kalanlar eğitimi alabiliyor, yorumunu çıkarabilir miyiz?!
Bizim müdür beyin mebbisinden girince "Eğitim Başvurusu Onayları" sekmesi gözükmüyor.Okul onayı, aynı modüldeki "Eğitim başvurusu onayları" kısmından oluyormuş:
Ekli dosyayı görüntüle 79676
Bizim müdür beyin mebbisinden girince "Eğitim Başvurusu Onayları" sekmesi gözükmüyor.
Müdür bey de onay nereden yapılacak bulamadık diyorBizde müdür bey onaylarda görünmüyor başvurunuz diyor. Okul onay veremedi halen. Sebep ne olabilir acaba hocalarım
İlettim kendisine teşekkürler hocam.İlçeniz henüz yetki vermemiş olabilir. Müdürünüz arayıp söylemeli bence.
Biz de aynı. Onayı bulamadılar bir türlü…Müdür bey de onay nereden yapılacak bulamadık diyor
9.5 yılı bitenler bu eğitimi alıp, zamanı geldiğinde direk uzman olamıyor mu merak ettiğim bu aslında?Hocam o tarihe kadar 10 yılı doldurmuş olmanız gerekiyor. Başöğretmen ise 20 yılı
Başvuru değil hocam bende tüm bilgiler de silinmiş. Fotoğraf isim falan bile boş görünüyorBenimde başvurum görünmüyor.
Evet bendede böyle.Başvuru değil hocam bende tüm bilgiler de silinmiş. Fotoğraf isim falan bile boş görünüyor
9.5 yılı bitenler bu eğitimi alıp, zamanı geldiğinde direk uzman olamıyor mu merak ettiğim bu aslında?
Selamlar ücretli öğretmenlik sürelerinin biz mi ekletiyoruz ,idareci aradı bugün süreniz 7300 gün görünmüyor dedi ,gerçekten de ücretli sürelerim yansımıyor.
Hocam bunu milli eğitim de düzeltmemiz gerekecek yoksa idare halleder miHizmet birleştirme yaptığınız haldr görünmüyorsa kayıt yapılırken unvanı/görevi kısmı boş bırakılmış olmalı. Aynı yerdeki emeklilik süreniz hesabı kısmından kontrol edin.
Doğrusu şöyle olmalı:
Ekli dosyayı görüntüle 79689
Hizmet birleştirme yaptığınız haldr görünmüyorsa kayıt yapılırken unvanı/görevi kısmı boş bırakılmış olmalı. Aynı yerdeki emeklilik süreniz hesabı kısmından kontrol edin.
Doğrusu şöyle olmalı:
Ekli dosyayı görüntüle 79689
Ekli dosyayı görüntüle 79690
burda hiç görünmüyor ücretli çalıştığım süre dilimi.
Hizmet birleştirme mi yapılmamış acaba?
burada da şöyle ibare var;Evet görünmüyor.
Siz başvurmadan yapılmıyor maalesef.
burada da şöyle ibare var;
Ekli dosyayı görüntüle 79691