uzman öğretmenlik otomatik video oynatma

Kodla Büyü
BAşöğretmenlik 3. bölüm çin işkencesi gibi. 18 başlık ve her bir başlıkta 9-10 alt başlık videodan oluşuyor. Her alt başlıkta etkileşimli soru var. D/Y veya, bir sıralama istiyor. Yanlış ta yapsanız devam ediyor. Ama bu bölüm böyle bitmez...
Sorma hocam. BİTMİYOR...

Eğitimler bittiğinde uzmanlık hemen verilecek mi yoksa eğitimlerin son alma tarihinden sonra mı verilecek arkadaşlar?

Hangi uygulama, script yada eklenti ile videoları otomatik ilerletebiliyoruz? Güncel olarak çalışan hangisi?

videolar ÖBA'da var mı arkadaşlar. Başvuru yaptım ama bende hiçbirşey görünmüyor. Eğitimin tam adı ne?

Son durumda kodu güncelledim.
Linkteki şu adımları uygulayın lütfen.

Adım 1: Bir kullanıcı script yöneticisi kur

Adım 2: Bulunduğunuz adresten "ÖBA videolarını otomatik arkaplanda izle" scriptini kur. Aktif hale gelecektir. (Doğru kurmuşsanız ÖBA'da eğitim videosunun izlendiği sayfada resimdeki gibi görebilirsiniz.)
l3flv11fyom79gzlu9hjnanzatd8

Adım 3: Chrome "chrome://extensions/" veya Edge "edge://extensions/" sayfasına gidip Uzaktılar sayfasından "Geliştirici modu"ni aktif et.
Chrome
it9495zc65idzfflyq1jfsqdrblq

Edge
3x78rjoxvctcejedbfvvqsmc6vs3

Adım 4: Sayfayı yenilediğinde sorunsuz çalışır.

Sonrasında sorun olmadan başlattığınız video ilerleyecektir.
Ama şu var oynatıcınız alttaki resimdeki olmalı. Diğer oynatıcılar için değil bu. ÖBA'da biliyorsunuz başka oynatıcılar da var. Sizin etkileşime girebildiğiniz falan... Ekli dosyayı görüntüle 79781
Bu eklenti çalışıyor

Bende durum böyle görünüyor. Bu henüz onaylanmadığı anlamına mı geliyor?

Ekran görüntüsü 2025-09-02 112358.webp

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-09-02 112358.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-02 112358.webp
    22.1 KB · Görüntüleme: 14
kapsayıcı eğitimde otomatik oynatma yapılabilir mu.
bölüm içinde bölümler var
Python’da pyautogui kütüphanesi ile ileri düğmesinin olduğu koordinata 20 saniyede bir tıklattım, bu şekilde alt bölümleri bitmesini sağladım. Bir sonraki bölüme manuel tıkladım, bu şekilde 3. Bölümü bitirdim, kalan bölümler ise malum yöntemlerle halloluyor.

VioletMonkey uzantısı ve 20 Mayısta oluşturulan

"ÖBA Videoları Gelişmiş Otomatik İzleyici"​

scripti ile otomatik geçiş yapılarak izlenebiliyor. ses kısma özelliği falanda var. video sayfasında eklenti simgesine tıklayıp scripti aktif hale getirin.

ekranın sağ alt köşesindeeki ayar butonundan ayarlamaları yapın. sayfa yenilemeyi yapıp videoyu otomatik başlatıyor. sesi kısabilirsiniz.

violet monkey : https://chromewebstore.google.com/detail/violentmonkey/jinjaccalgkegednnccohejagnlnfdag?pli=1
script: https://greasyfork.org/tr/scripts/536551-öba-videoları-gelişmiş-otomatik-i-zleyici
Tarayıcı olarak edgeden çalışıyor. Script dosyasından video hızını x2 olarak ayarlayınca daha hızlı ilerliyor. Teşekkürler.

bu da sonraki videoya geçmiyor maalesef. aynı videoyu tekrar başlatıyor
Aynı videoyu tekrar başlatıyorsa muhtemelen izlediğiniz videoyu izlenmiş saymıyordur. 2x falan alıyorsanız sebebi bu olabilir...
Scripti devre dışı bırakıp deneyin. Bittiğinde f5 yapın bakalım aynı şeyi mi yapacak? Öteki videoya mı geçecek?

bu da benim oluşturduğum script.
Temel mantığı üstte bahsettiğim şeyi uyguluyor. Yani video bittiğinde sayfayı yeniler ve videolar kaldığı yerden devam eder.

Aynı videoyu tekrar başlatıyorsa muhtemelen izlediğiniz videoyu izlenmiş saymıyordur. 2x falan alıyorsanız sebebi bu olabilir...
Scripti devre dışı bırakıp deneyin. Bittiğinde f5 yapın bakalım aynı şeyi mi yapacak? Öteki videoya mı geçecek?

bu da benim oluşturduğum script.
Temel mantığı üstte bahsettiğim şeyi uyguluyor. Yani video bittiğinde sayfayı yeniler ve videolar kaldığı yerden devam eder.
devre dışı bıraktım f 5 yaptım aynı video başladı.

ilksms
Geri