uzman öğretmenlik otomatik video oynatma

Kodla Büyü
Sorunun ne olduğu tam olarak bilemiyorum. Tarayıcı kapatıp yeniden açmayı deneyin. oba.gov.tr de iken scriptin çalıştığından emin olun. Eklentinin üzerinde kırmızı 1 yazıyor sanırım çalıştığı zaman.
Tamam Alpay Hocam tarayıcı kapatıp açtım çalışıyor...! İyi Çalışmalar..

e sertifika sayfasına 2. bir faaliyet geldi bekliyor yazıyor

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-12-30 at 14.21.55.webp
    WhatsApp Image 2024-12-30 at 14.21.55.webp
    93.6 KB · Görüntüleme: 237
Videoları izledikten sonra otomatik geçen bir mobil uygulamadır bir önceki uygulamanın güncellenmiş hali isteyen olursa deneyebilir.

Ekli dosyalar

VioletMonkey uzantısı ve 20 Mayısta oluşturulan

"ÖBA Videoları Gelişmiş Otomatik İzleyici"​

scripti ile otomatik geçiş yapılarak izlenebiliyor. ses kısma özelliği falanda var. video sayfasında eklenti simgesine tıklayıp scripti aktif hale getirin.

ekranın sağ alt köşesindeeki ayar butonundan ayarlamaları yapın. sayfa yenilemeyi yapıp videoyu otomatik başlatıyor. sesi kısabilirsiniz.

violet monkey : https://chromewebstore.google.com/detail/violentmonkey/jinjaccalgkegednnccohejagnlnfdag?pli=1
script: https://greasyfork.org/tr/scripts/536551-öba-videoları-gelişmiş-otomatik-i-zleyici

merhaba ben denedim fakat çalışmıyor bir güncelleme olursa paylaşırsanız sevinirim

Son durumda kodu güncelledim.
Linkteki şu adımları uygulayın lütfen.

Adım 1: Bir kullanıcı script yöneticisi kur

Adım 2: Bulunduğunuz adresten "ÖBA videolarını otomatik arkaplanda izle" scriptini kur. Aktif hale gelecektir. (Doğru kurmuşsanız ÖBA'da eğitim videosunun izlendiği sayfada resimdeki gibi görebilirsiniz.)
l3flv11fyom79gzlu9hjnanzatd8

Adım 3: Chrome "chrome://extensions/" veya Edge "edge://extensions/" sayfasına gidip Uzaktılar sayfasından "Geliştirici modu"ni aktif et.
Chrome
it9495zc65idzfflyq1jfsqdrblq

Edge
3x78rjoxvctcejedbfvvqsmc6vs3

Adım 4: Sayfayı yenilediğinde sorunsuz çalışır.

Sonrasında sorun olmadan başlattığınız video ilerleyecektir.
Ama şu var oynatıcınız alttaki resimdeki olmalı. Diğer oynatıcılar için değil bu. ÖBA'da biliyorsunuz başka oynatıcılar da var. Sizin etkileşime girebildiğiniz falan...
1756715740989.webp

Mayis icin olan kodda sonraki videoya atliyor ama sonraki video bekliyor açılmıyor baslamiyor yani

03 Kapsayıcı Sınıflarda Etkili Öğretim bölümünde

oynatıcı değiştiği için sanırım çalışmamaya başladı

03 Kapsayıcı Sınıflarda Etkili Öğretim

bu bölümde video sonlarında birde soru sorup cevap vermemizi istiyor

İzlediğimiz videolar turuncu tik işaretli olarak kalıyor arkadaşlar değil mi?

Video bitiyor sonrakine atliyor ama
Sonraki video başlamıyor bende durum bu

BAşöğretmenlik 3. bölüm çin işkencesi gibi. 18 başlık ve her bir başlıkta 9-10 alt başlık videodan oluşuyor. Her alt başlıkta etkileşimli soru var. D/Y veya, bir sıralama istiyor. Yanlış ta yapsanız devam ediyor. Ama bu bölüm böyle bitmez...

ilksms
Geri