Çolat_Palemdar
Aktif Üye
izlenilen videolar yeşil tik değil sarı. tamamlanmadığı için olabilir mi acabaO halde sizin video tamamlandı sayılmıyor. O kısımda sorun var.
Tamamlansa öbür videoya geçer.
izlenilen videolar yeşil tik değil sarı. tamamlanmadığı için olabilir mi acabaO halde sizin video tamamlandı sayılmıyor. O kısımda sorun var.
Tamamlansa öbür videoya geçer.
izlenilen videolar yeşil tik değil sarı. tamamlanmadığı için olabilir mi acaba
bende de aynıTamamlanınca turuncu daire içinde tik çıkıyor bende de.
Sorma hocam. BİTMİYOR...BAşöğretmenlik 3. bölüm çin işkencesi gibi. 18 başlık ve her bir başlıkta 9-10 alt başlık videodan oluşuyor. Her alt başlıkta etkileşimli soru var. D/Y veya, bir sıralama istiyor. Yanlış ta yapsanız devam ediyor. Ama bu bölüm böyle bitmez...
Eğitimler bittiğinde uzmanlık hemen verilecek mi yoksa eğitimlerin son alma tarihinden sonra mı verilecek arkadaşlar?
Bu eklenti çalışıyorÖBA videolarını otomatik arkaplanda izle
ÖBA Videolarını, Bilgisayara Dokunmadan, Arka Arkaya, Arkaplanda İzlemenizi Sağlargreasyfork.org
Son durumda kodu güncelledim.
Linkteki şu adımları uygulayın lütfen.
Adım 1: Bir kullanıcı script yöneticisi kur
Adım 2: Bulunduğunuz adresten "ÖBA videolarını otomatik arkaplanda izle" scriptini kur. Aktif hale gelecektir. (Doğru kurmuşsanız ÖBA'da eğitim videosunun izlendiği sayfada resimdeki gibi görebilirsiniz.)
- Chrome: Tampermonkey ya da Violentmonkey
- Firefox: Greasemonkey, Tampermonkey, ya da Violentmonkey
- Safari: Tampermonkey ya da Userscripts
- Microsoft Edge: Tampermonkey ya da Violentmonkey
- Opera: Tampermonkey ya da Violentmonkey
- Maxthon: Violentmonkey
- AdGuard: (ek bir yazılım gerekmemektedir)
![]()
Adım 3: Chrome "chrome://extensions/" veya Edge "edge://extensions/" sayfasına gidip Uzaktılar sayfasından "Geliştirici modu"ni aktif et.
Chrome
![]()
Edge
![]()
Adım 4: Sayfayı yenilediğinde sorunsuz çalışır.
Sonrasında sorun olmadan başlattığınız video ilerleyecektir.
Ama şu var oynatıcınız alttaki resimdeki olmalı. Diğer oynatıcılar için değil bu. ÖBA'da biliyorsunuz başka oynatıcılar da var. Sizin etkileşime girebildiğiniz falan... Ekli dosyayı görüntüle 79781
videolar ÖBA'da var mı arkadaşlar. Başvuru yaptım ama bende hiçbirşey görünmüyor. Eğitimin tam adı ne?
o zaman eğitim başlamadı yada henüz onaylanmadı demekki. Sağolun hocamArayarak bulunmuyor.
ÖBA'ya giriş yapınca adınızın yanında yazan "eğitimlerim" yazan yere tıklayın.
o zaman eğitim başlamadı yada henüz onaylanmadı demekki. Sağolun hocam
Arkadaslar videolari bitirdikten sonra ne yapmamiz gerekiyor?
Bende durum böyle görünüyor. Bu henüz onaylanmadığı anlamına mı geliyor?
Ekli dosyayı görüntüle 79796
Olmuyor. Başında oturulacak. Ara sıra sorular var cevaplanacak.kapsayıcı eğitimde otomatik oynatma yapılabilir mu.
bölüm içinde bölümler var
Python’da pyautogui kütüphanesi ile ileri düğmesinin olduğu koordinata 20 saniyede bir tıklattım, bu şekilde alt bölümleri bitmesini sağladım. Bir sonraki bölüme manuel tıkladım, bu şekilde 3. Bölümü bitirdim, kalan bölümler ise malum yöntemlerle halloluyor.kapsayıcı eğitimde otomatik oynatma yapılabilir mu.
bölüm içinde bölümler var
Tarayıcı olarak edgeden çalışıyor. Script dosyasından video hızını x2 olarak ayarlayınca daha hızlı ilerliyor. Teşekkürler.VioletMonkey uzantısı ve 20 Mayısta oluşturulan
"ÖBA Videoları Gelişmiş Otomatik İzleyici"
scripti ile otomatik geçiş yapılarak izlenebiliyor. ses kısma özelliği falanda var. video sayfasında eklenti simgesine tıklayıp scripti aktif hale getirin.
ekranın sağ alt köşesindeeki ayar butonundan ayarlamaları yapın. sayfa yenilemeyi yapıp videoyu otomatik başlatıyor. sesi kısabilirsiniz.
violet monkey : https://chromewebstore.google.com/detail/violentmonkey/jinjaccalgkegednnccohejagnlnfdag?pli=1
script: https://greasyfork.org/tr/scripts/536551-öba-videoları-gelişmiş-otomatik-i-zleyici
bu da sonraki videoya geçmiyor maalesef. aynı videoyu tekrar başlatıyorTarayıcı olarak edgeden çalışıyor. Script dosyasından video hızını x2 olarak ayarlayınca daha hızlı ilerliyor. Teşekkürler.
Aynı videoyu tekrar başlatıyorsa muhtemelen izlediğiniz videoyu izlenmiş saymıyordur. 2x falan alıyorsanız sebebi bu olabilir...bu da sonraki videoya geçmiyor maalesef. aynı videoyu tekrar başlatıyor
devre dışı bıraktım f 5 yaptım aynı video başladı.Aynı videoyu tekrar başlatıyorsa muhtemelen izlediğiniz videoyu izlenmiş saymıyordur. 2x falan alıyorsanız sebebi bu olabilir...
Scripti devre dışı bırakıp deneyin. Bittiğinde f5 yapın bakalım aynı şeyi mi yapacak? Öteki videoya mı geçecek?
ÖBA videolarını otomatik arkaplanda izle
ÖBA Videolarını, Bilgisayara Dokunmadan, Arka Arkaya, Arkaplanda İzlemenizi Sağlargreasyfork.org
bu da benim oluşturduğum script.
Temel mantığı üstte bahsettiğim şeyi uyguluyor. Yani video bittiğinde sayfayı yeniler ve videolar kaldığı yerden devam eder.
Düşündüğüm gibi. Video oynatılmış sayılmıyor. Ara ara deneyin. İlerlemeye başlar. Gece ve sabah rahatlar tahminim.devre dışı bıraktım f 5 yaptım aynı video başladı.