Çanakkale üniversitesini düşünebilirsiniz hocam. fiyatı donemlık 7500 lira idi sanırım . Yüksek lisansın bildiğim kadarıyla branş değişikliğine bir etkisi söz konusu değil. Öyle bir şey olsa da tezli yüksek lisans için yaparlar Ben bilgisayar mühendisliğinde tezli yüksek lisans yaptım mühendislik kadrolarına geçiş yapabilirmiyim diye araştırdım ama olmadı. Mutlaka lisans diploması istiyorlar.Uzaktan yüksek lisans yapan var mı?
önerilebilecek programlar neler?
uygun fiyatlı öneriler?
bir de şöyle soru oluştu?
Önleyici rehberlik diye bir uzaktan eğitim gördüm. bunu yapan rehber öğretmenliğe branş değişikliği yapar mı acep![]()
lisans bitirmeden olmaz. sakarya üniversitesine de göz atabilirsiniz.Uzaktan yüksek lisans yapan var mı?
önerilebilecek programlar neler?
uygun fiyatlı öneriler?
bir de şöyle soru oluştu?
Önleyici rehberlik diye bir uzaktan eğitim gördüm. bunu yapan rehber öğretmenliğe branş değişikliği yapar mı acep![]()
Ben tezli bilgisayar mühendisliğinde tesli
Tezli uzaktan diye bir şey olmaz hocam. Ama kolaylık sağlayan hocalar olabiliyor. özellikle özel üniversitelerde. Naçizane tavsiyem eğer akademik kariyer düşünmüyorum diyorsanız hiç bulaşmayın. Tezsiz düşünün ya da uzaktan.tezli uzaktan var mı peki, varsa hani üniveriteler hangi bölümler vardır fiyatları nedir?bilen arkadaşlar...
ales şartı var dimi hocamAfyon kocatepe üniversitesi fen bilimleri enstitüsü uzaktan tezli "internet ve bilişim teknolojileri" yl var. Ben şuan okuyorum. Tavsiye ederim. İki dönem de öğrenci alımı oluyor. 8 ocakta başvurular başlıyormuş. https://fenbil.aku.edu.tr/2023/12/2...li-ogrenci-alim-sartlari-ve-kontenjanlari-hk/
Siteden şartları ve tarihleri inceleyebilirsiniz.
Son 5 yıl içinde herhangi puan türünden en az 55 almış olmakales şartı var dimi hocam