Hocam ayrıntılı bilgi verebilir misiniz?Adli Bilişim-Gazi Üniversitesi..
Hocam tezsiz yüksek lisans yaparsan 1 derece alırsın. Maaşına etkisi bu derece kadardır. Ekdersine etkisine gelince; diyelim sen haftada 26 saat derse giriyorsun. Maaş karşılığı hariç fiilen girdiğin haftalık 11 saati %7 artırımlı alırsın yani 12 saat bile değil. BT rehberliği ya da idareci olup olmadığına bakılmaz. Diyelim sen müdürsün ve haftalık 2 saat maaş karşılığı derse giriyorsun. Haftada 4 saat ders aldın. O zaman sadece 2 saatin %7 arttırımlı ödenir. Yani bu bahsedilenler ışığında yüksek lisansın ücret getirisi yok denecek kadar az. Ama idareci olursan ve Eğitim Yönetiminde tezsiz yüksek lisans yaparsan Ek-1 ve Ek-2 değerlendirme formlarında +6 puan kazanırsın.10saat dersim oluyor geri kalan btr ile dolduruyorum. Tezsis yükseklisans yapsam acaba işe yarayacağı bir yer olur mu maaşa felan etkisi olurmu ?
1 Derece değil, 1 kademe alır diye biliyorum.Hocam tezsiz yüksek lisans yaparsan 1 derece alırsın. Maaşına etkisi bu derece kadardır. Ekdersine etkisine gelince; diyelim sen haftada 26 saat derse giriyorsun. Maaş karşılığı hariç fiilen girdiğin haftalık 11 saati %7 artırımlı alırsın yani 12 saat bile değil. BT rehberliği ya da idareci olup olmadığına bakılmaz. Diyelim sen müdürsün ve haftalık 2 saat maaş karşılığı derse giriyorsun. Haftada 4 saat ders aldın. O zaman sadece 2 saatin %7 arttırımlı ödenir. Yani bu bahsedilenler ışığında yüksek lisansın ücret getirisi yok denecek kadar az. Ama idareci olursan ve Eğitim Yönetiminde tezsiz yüksek lisans yaparsan Ek-1 ve Ek-2 değerlendirme formlarında +6 puan kazanırsın.
başka bir bölüm okuduuk diyelim mesela iktisad bu alanda tezli yüksek lisans yapıp doktoramızıda tamamlarsak etkisi nedir?
maaş özlük ücret vs lerde...
Hocam, doktoradan bahsediyorHocam %20 fazla olmadı mı![]()
iktisad alanında doktora yapan içinde geçerli midir?Hocam, doktoradan bahsediyor
Ben Gazi Üniversitesi-Adli Bilişim Bölümünde ilk dönemimi bitirdim. Hocalar çok esnek. Kalmanız imkansız gibi. Ama kalan da var. Ders başı 1800 tl ve 10 ders almanız lazım. Bu dönemin başvuruları geçti ama diğer dönem başvurabilirsiniz.
Alanın önemi yokiktisad alanında doktora yapan içinde geçerli midir?