MaviAteş Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 533 Dün 23:14 da #62 bilisimmeslek' Alıntı: Hocam mevcut Türk telekom tarifeden mi geçiş yapmıştınız acaba ben de düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla ... Evet, 1 yıl sözleşme bitmişti. Yeni tarife ararken bunu görünce bir yıl daha TT 'de kaldık.
bilisimmeslek' Alıntı: Hocam mevcut Türk telekom tarifeden mi geçiş yapmıştınız acaba ben de düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla ... Evet, 1 yıl sözleşme bitmişti. Yeni tarife ararken bunu görünce bir yıl daha TT 'de kaldık.
B bilisimmeslek Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,592 Dün 23:49 da #63 MaviAteş' Alıntı: Evet, 1 yıl sözleşme bitmişti. Yeni tarife ararken bunu görünce bir yıl daha TT 'de kaldık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam, hayırlı olsun.
MaviAteş' Alıntı: Evet, 1 yıl sözleşme bitmişti. Yeni tarife ararken bunu görünce bir yıl daha TT 'de kaldık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam, hayırlı olsun.
M msa Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 361 Bugün 00:56 #64 MaviAteş' Alıntı: Evet, 1 yıl sözleşme bitmişti. Yeni tarife ararken bunu görünce bir yıl daha TT 'de kaldık. Genişletmek için tıkla ... Sanırım faturasız tarifeden geçtiniz. Düzenle: İnceledim tekrardan. Faturalı tarifeden de geçilebiliyormuş. TT çalışanı beni yanıltmış. Son düzenleme: Bugün 01:21
MaviAteş' Alıntı: Evet, 1 yıl sözleşme bitmişti. Yeni tarife ararken bunu görünce bir yıl daha TT 'de kaldık. Genişletmek için tıkla ... Sanırım faturasız tarifeden geçtiniz. Düzenle: İnceledim tekrardan. Faturalı tarifeden de geçilebiliyormuş. TT çalışanı beni yanıltmış.