USB Bağlantısı ?

Kodla Büyü
E-tab 4 usb den bağlanıyor.. Xp ise ptp olarak, diğerlerinde mtp olarak bağlarsınız. mtp olarak bağladığınızda dosya gönderme-alma yapabilirsiniz. Ptp olarak bağladığınızda sadece resimleri görebilirsiniz.

Aynı ağ gerekmez hocam o program da denedim farklı ağdan da bağlanıyor. Airdroid kullanıyorum ama USB olayını merak ettim açıkcası:)

ferhatsbl44' Alıntı:
XP DE BEN ÖNCE BAĞLANTIDA PTP ALIP KAMERA DONANIMINI YÜKLEDİM, SONRA MTP YE ALIP DONANIMI YÜKLE DEDİM OLDU.XP DE TABLET TAKTIĞIMDA KLASÖRLERİ GÖREBİLİYORUM.

Windows 8 de denediniz mi hocam

Arkadaşlar tablette USB baglantisini cihaz yönetimi kontrol ediyor. Aktive edilmiş kullaniciya izin vermiyor. O yüzden kullanici ekleyip tableti kapat AC yapascaksiniz. Acilinca asagida yeni kullanici menüsünü seçip hallede bilirsiniz. Ama kesinlikle yeniden giriş Felah yapmayan gmail de acmayin. Tableti ilk aldighiniz zamandaki kullanici-sifre menusundeyken USB yi bağlayan ve tableti PC de yönetim halloluyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2014-04-07-10-32-33.png
    Screenshot_2014-04-07-10-32-33.png
    78.3 KB · Görüntüleme: 10,631
batuccc99' Alıntı:
Arkadaşlar tablette USB baglantisini cihaz yönetimi kontrol ediyor. Aktive edilmiş kullaniciya izin vermiyor. O yüzden kullanici ekleyip tableti kapat AC yapascaksiniz. Acilinca asagida yeni kullanici menüsünü seçip hallede bilirsiniz. Ama kesinlikle yeniden giriş Felah yapmayan gmail de acmayin. Tableti ilk aldighiniz zamandaki kullanici-sifre menusundeyken USB yi bağlayan ve tableti PC de yönetim halloluyor.

hocam biraz karışık yazmıssın daha anlaşılır yazarmsısın

BBNET
Geri