Tableti usb ile bilgisayara bağlayabilen var mı?
Bu program gerçekten harika.mrtdincer' Alıntı:hiç USB bağlantısıyla uğraşmayın derim hocam; bilgisayarınıza ve tabletinize airdroid programını ücretsiz olarak kurun ve işlemlerinizi buradan yapın, sorunsuz :wink:
https://play.google.com/store/apps/deta ... roid&hl=tr
ferhatsbl44' Alıntı:XP DE BEN ÖNCE BAĞLANTIDA PTP ALIP KAMERA DONANIMINI YÜKLEDİM, SONRA MTP YE ALIP DONANIMI YÜKLE DEDİM OLDU.XP DE TABLET TAKTIĞIMDA KLASÖRLERİ GÖREBİLİYORUM.
batuccc99' Alıntı:Arkadaşlar tablette USB baglantisini cihaz yönetimi kontrol ediyor. Aktive edilmiş kullaniciya izin vermiyor. O yüzden kullanici ekleyip tableti kapat AC yapascaksiniz. Acilinca asagida yeni kullanici menüsünü seçip hallede bilirsiniz. Ama kesinlikle yeniden giriş Felah yapmayan gmail de acmayin. Tableti ilk aldighiniz zamandaki kullanici-sifre menusundeyken USB yi bağlayan ve tableti PC de yönetim halloluyor.
emirhanbulbul' Alıntı:Şarz aleti usb girişlidir. Şarj başlığını çıkartıp bilgisayara taktığınızda bağlanmış olacaktır.
Ne çözüm beaa.. :alkis:emirhanbulbul' Alıntı:Şarz aleti usb girişlidir. Şarj başlığını çıkartıp bilgisayara taktığınızda bağlanmış olacaktır.