Öğrenme çıktıları.Bu yeni maarif modele göre ders defterlerini yazarken Öğrenme Çıktılarını mı deftere işleyeceğiz, Süreç Bileşenlerini mi?
Öğrenme çıktıları.Bu yeni maarif modele göre ders defterlerini yazarken Öğrenme Çıktılarını mı deftere işleyeceğiz, Süreç Bileşenlerini mi?
Elinize emeğinize sağlık sayın hocam. Sadece 1.temada 6 adet kazanım var onu ekleyebilirsiniz. Ya da kullanan arkadaşlar orayı düzeltebilirler. Teşekkürler tekrardan.https://www.bulanca.com/egitim-ogre...ojileri-ve-yazilim-dersi-yillik-planlari.html burada son halini paylaştım
Yeni BT öğretim programında yazılı veya uygulama sınavı yok mu? Planlarda sınav haftası görünmüyor. Süreç değerlendirme mi yapılacak?
Ben de bunu merak ettim hocam yıllık planda yok maalesef.Yeni BT öğretim programında yazılı veya uygulama sınavı yok mu? Planlarda sınav haftası görünmüyor. Süreç değerlendirme mi yapılacak?
Planların değerlendirme kısmına bakarsak, süreç değerlendirme vs olacak sanki.Ben sınav haftası ekledim. Diğer derslerde varken bizim derste neden olmasın.
O nasıl yapılacak peki hocam? Not vereceğiz ama neye göre vereceğiz, performans ödevi gibi mi olacak acaba?Planların değerlendirme kısmına bakarsak, süreç değerlendirme vs olacak sanki.
Hocam EBA'da eski kitaplara kütüphane kısmından ulaşabilirsiniz. EBA'da geçen yıl yayımlanmıştı.@hasemrah hocam malumunuz 6.sınıflarda eski müfredatla devam kararı çıkmış tlim ve tebiye kurulunca, İlk ünitede teknolojinin etkileri konusu vardı eski müfredatta Yeni kitaplarda inceledim ama göremedim konuyu Sizden ricam eski kitapların online haline ulaşabileceğimiz bir link var mıdır derste tahtalarda kullanabilmek için
Özellikle öyle yaptımBen 2 saatleri 1 yaptım. Bir de Emrah hocamız sınav haftasına da ders koymuş onları kaldırdım doğal olarak. 6 sınıflar için de eski programa göre yaptım. Müsait bir zamanda paylaşırım.
Sınıf defterine, öğrenme çıktılarını yazacağız.Bu yeni maarif modele göre ders defterlerini yazarken Öğrenme Çıktılarını mı deftere işleyeceğiz, Süreç Bileşenlerini mi?
Kesinlikle haklısınız. Filmi 4x yapıp izleyin der gibi. Bilişimcilerden insan üstü performans beklentisi bitmek bilmiyor kiÖğretim programını inceliyorum da sanki hazırlayanlar haftalık 5-6 saat dersimiz varmış gibi hazırlamış. Benim dersim 1 saat, sınıfı gruplara bölme, tartışma, film izletme, kutudan kağıt çekme.. 1 saatte dümdüz konuyu okusam konu bitmeden zil çalıyor
Bu sene ne edeceğimi şaşırdım valla.