Öğrenme çıktıları.Bu yeni maarif modele göre ders defterlerini yazarken Öğrenme Çıktılarını mı deftere işleyeceğiz, Süreç Bileşenlerini mi?
Öğrenme çıktıları.Bu yeni maarif modele göre ders defterlerini yazarken Öğrenme Çıktılarını mı deftere işleyeceğiz, Süreç Bileşenlerini mi?
Elinize emeğinize sağlık sayın hocam. Sadece 1.temada 6 adet kazanım var onu ekleyebilirsiniz. Ya da kullanan arkadaşlar orayı düzeltebilirler. Teşekkürler tekrardan.https://www.bulanca.com/egitim-ogre...ojileri-ve-yazilim-dersi-yillik-planlari.html burada son halini paylaştım
Yeni BT öğretim programında yazılı veya uygulama sınavı yok mu? Planlarda sınav haftası görünmüyor. Süreç değerlendirme mi yapılacak?
Ben de bunu merak ettim hocam yıllık planda yok maalesef.Yeni BT öğretim programında yazılı veya uygulama sınavı yok mu? Planlarda sınav haftası görünmüyor. Süreç değerlendirme mi yapılacak?
Planların değerlendirme kısmına bakarsak, süreç değerlendirme vs olacak sanki.Ben sınav haftası ekledim. Diğer derslerde varken bizim derste neden olmasın.