T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı
Öğretim Programlarını İzleme ve Değerlendirme Sistemi
mufredat.meb.gov.tr
Bu sene 6.sınıflar maarife göre plan yapmayacak mı yaniHayırlı olsun. Kurul kararına göre bu sene sadece 5.sınılar, seneye 5. ve 6.sınıflar. .
Hani 5 ve 6lara aynı anda geçecektik bu sene? Eğitimlerde öyle denmişti?Hayırlı olsun. Kurul kararına göre bu sene sadece 5.sınılar, seneye 5. ve 6.sınıflar. .
Kurul kararı esastır. Geri kalanı laf-ı güzaf. Bize de benzer şeyler denmişti...Bu sene 6.sınıflar maarife göre plan yapmayacak mı yani
Evet hocam ben diyordum. Şimdi Sizin hazırladığınız kitaplar anlam ve resmiyet kazandı. Hayırlı olsun.Haydi hayırlı olsun. Forumda bir arkadaş, ortada yeni program yokken neye göre yeni program için yıllık plan hazırlıyorsunuz ki diyordu. E buyrunYayımlandı
Pardon gözden kaçırmış olabilirim hangi Ifadeye göre program sadece 5'lerde uygulanacakKurul kararı esastır. Geri kalanı laf-ı güzaf. Bize de benzer şeyler denmişti...
Pardon gözden kaçırmış olabilirim hangi Ifadeye göre program sadece 5'lerde uygulanacak
Boşa hazırlamışım. Sağlam duyum olmasam ben de o zahmete girmezdim. Ama bizim işimiz üretmek ve alana katkı sağlamak. Ortaya koyduğumuz kitaplar da bunun nişanesi. TeşekkürlerEvet hocam ben diyordum. Şimdi Sizin hazırladığınız kitaplar anlam ve resmiyet kazandı. Hayırlı olsun.
Hocam bakın burada öğretim programı ve kurul kararı yayımlanmış:Evet hocam ben diyordum. Şimdi Sizin hazırladığınız kitaplar anlam ve resmiyet kazandı. Hayırlı olsun.
Emrah hocam emeklerinize sağlık.Boşa hazırlamışım. Sağlam duyum olmasam ben de o zahmete girmezdim. Ama bizim işimiz üretmek ve alana katkı sağlamak. Ortaya koyduğumuz kitaplar da bunun nişanesi. Teşekkürler
Hocam bakın burada öğretim programı ve kurul kararı yayımlanmış:
Öğretim Programlarını İzleme ve Değerlendirme Sistemimufredat.meb.gov.tr
Kurul kararında yazıyor.
Göremeyenler için görsel olarak ekliyim
Sanırım duyum eksik kalmışEmrah hocam 6.sınıfların kitabını biraz erken hazırlanışınız diyebilir miyiz
Bu arada sizin yıllık plan konusu kaybolmuş. Siz mi sildiniz yönetim mi?Boşa hazırlamışım. Sağlam duyum olmasam ben de o zahmete girmezdim. Ama bizim işimiz üretmek ve alana katkı sağlamak. Ortaya koyduğumuz kitaplar da bunun nişanesi. Teşekkürler
Hocam bakın burada öğretim programı ve kurul kararı yayımlanmış:
Öğretim Programlarını İzleme ve Değerlendirme Sistemimufredat.meb.gov.tr
Kurul kararında yazıyor.
Göremeyenler için görsel olarak ekliyim
Eski sistem devam. 5'ler cilalanmış sistemle devam.6lar ne olacak şimdi
Ben öyle yapacağım.6. sınıflara başlasak ne olur? Yenisi varken eskisine niye devam edelim.
Kafamıza göre davranabiliyor muyuzBen öyle yapacağım.