Rezillikte sınır yok.
yadigar hocam iyi dinle yav şunu bak bide adama laf söyledik.neyse geri alıyım ben MAL ımıelrond' Alıntı:@yadigartbaykal arkadaşım!...
Bizzat izledim...tekrar tekrar(TİVİBU)...akşama kadar yazıyorsun sabaha kadar okuyorsun demiş...hemende çullanmayın lütfen anlayıp anlamadan.
bil' Alıntı:millete maskara olduk. sınavlarda acısını çıkartacağız. aldığım duyumlara göre sınıav görevlisi bulamıyorlar.
eğer bu şekilde ise boşuna adama kızıyorsunuz bence... ama değilse haklısınız yinede başkasının günahını almayın derim ve o hocanın öyle bir sey söyleyecegini sanmıyorumelrond' Alıntı:@yadigartbaykal arkadaşım!...
Bizzat izledim...tekrar tekrar(TİVİBU)...akşama kadar yazıyorsun sabaha kadar okuyorsun demiş...hemende çullanmayın lütfen anlayıp anlamadan.
yadigartbaykal' Alıntı:arkadaşlar doğrudur benim hatam, özür dilerim herkesten, ama öyle bir benzer ki akşama kadar yatıyorsun sabaha kadar oturuyorsun anladım konu silinebilir!
elrond' Alıntı:@yadigartbaykal arkadaşım!...
Olsun hocam etmeyene demeyene neden kızalım.Ama dediğin gibi mutlaka trt bir bomba yapar.Ama biz yinede o zamana kadar bekleyelimfercanx' Alıntı:Neden hemen özür diliyorsunuz. Dememiş olabilir ama bugün yarın diyecek ona sayarsınız.TRTnin de rezilleri bitmez ayrıca..