akan' Alıntı:AKÇAABAT KÖFTE
AYASOFYA MÜZESİNDE SABAH KAHVALTI YANİ KUYMAK MAÇKA COŞANDEREDE YİNE KAHVALTI SÜPER
ONUN DIŞINDA SÖYLEDİLER ZATEN BENİM YERİME DE GEZİN BEN UZAKLARDAYIM
seyyyes' Alıntı:1. Gün sümela manastırına sabah erken çıkıp, dönüşte yol üzerinde kahvaltı yapılır.
Merkeze gelip Boztepe, Ayasofya, Atatürk köşkü gezilir.
Akçaabata Nihat usta, Cemil usta ya da körfez restoranlardan birine gidilir.
Dönüşte Söğütlü'de Sera gölü kenarında çay içilir.
Akşam saatlerinde merkeze gelinir. Meydan-Uzun sokak- maraş cad. kunduracılar-kemeraltı caddeleri gezilir.(Hediyelik eşya, bakır vs. kemeraltından alınır...)
2. Gün Sabah erkenden Çaykara-Uzungöl'e gidilir.Kahvaltı ve öğlen yemeği orada yenir ve gezilir. Merkeze dönüşte Forum avm gezilir.
Eğer kendi arabanız varsa iki günde yapılabilecek aktiviteler bunlardır...
Trabzonda herkesten bir film çıkar bunu unutmayalımsolomonte' Alıntı:Ayrıca dolmuş şoförlerine dikkat.Trabzon'dan soğuttular beni...
Rize'den oraya geçtim mi sadece Forum'a varıp dönüyorum artık.![]()
uzun sokakta mı bu 15 tatilde gidivereyimo.eyuboglu' Alıntı:bu arada yer: cumhuriyet caddesi ,googleda trabzon akçay lokantası yaz çıkar
Trabzonda tek gezilecek yer şuanda avmler çünkü birkaç gündür sürekli yağış var.hakanotuken' Alıntı:Gezilecek yer tavsiyesi olarak forum yazan arkadaşlara şaşıyorum avm dediğin her yerde var ve hepsi birbirinin kopyası, ne tarihi ne de turistik değeri var
hocam harika anlatmışseyyyes' Alıntı:1. Gün sümela manastırına sabah erken çıkıp, dönüşte yol üzerinde kahvaltı yapılır.
Merkeze gelip Boztepe, Ayasofya, Atatürk köşkü gezilir.
Akçaabata Nihat usta, Cemil usta ya da körfez restoranlardan birine gidilir.
Dönüşte Söğütlü'de Sera gölü kenarında çay içilir.
Akşam saatlerinde merkeze gelinir. Meydan-Uzun sokak- maraş cad. kunduracılar-kemeraltı caddeleri gezilir.(Hediyelik eşya, bakır vs. kemeraltından alınır...)
2. Gün Sabah erkenden Çaykara-Uzungöl'e gidilir.Kahvaltı ve öğlen yemeği orada yenir ve gezilir. Merkeze dönüşte Forum avm gezilir.
Eğer kendi arabanız varsa iki günde yapılabilecek aktiviteler bunlardır...
only61' Alıntı:bu arada tatil değil değil seyran değil trabonzoa gidecek arkadaşlar neden gidiyor acaba?