Bilgilendirmen için sağolasın kardeş, okula gitmeden önce makineyle traş olsak kafi gelir mi? Yüzümüzde fazla kıl tüy bırakma gibi bir durum oluyormu.Hepimiz devlet memuruyuz sonuçta, eğer böyle bir sıkıntı olursa bu kadar para vermeyelim hocam.Daha net olarak sormak istediğim traştan sonra kirli sakal gibi bir durum ortaya çıkıyor mu?nuribjk' Alıntı:1 hafta önce philips 8420 aldım. hediye çeki kullandığım için biraz pahalıya almak zorunda kaldım. piyasa fiyatı 200tl civarı. ilk aldığımda hiç beğenmedim ama her gün kullanırsan inanılmaz rahat. fakat ben alırken biraz acele ettim. size şu tavsiyeleri bulunayım.
bir kere philipsten şaşmayın derim, çok araştırdım.
ikincisi sakal toplama haznesi olursa güzel olur. yoksa üstünüze dökülür.
üçüncüsü benim aldığım gibi suya duyarlı bir makine alırsanız ekstra para ödemek durumunda kalırsınız. çok büyük bir artı sağlamıyor su altında kullanılıyor olması ama suda kullanılan modellerin artısıda bir çoğunun içerisinde bulunan nivea yumuşatıcı. onada alışınca sanırım bırakmak zor olur. fakat o da periyodik bir masraf demek.
son olarak favori düzeltme aparatı olan bir model olursa iyi olur. benim aldığımda yok ve eksikliğini hissediyorum. favori bölgesi herseferinde uğraştırıyor
aklıma gelenler bunlar.
özet
philips olsun,
favori aparatı olsun,
tabiki şarjlı model olsun,
ıslak kullanım modeli bence gereksiz...
imsiyat' Alıntı:zamanında böyle bir konu açtığım için linç ediliyordum. ne günlerdir be :lol:
imsiyat' Alıntı:zamanında böyle bir konu açtığım için linç ediliyordum. ne günlerdir be :lol:
tayinci' Alıntı:imsiyat' Alıntı:zamanında böyle bir konu açtığım için linç ediliyordum. ne günlerdir be :lol:
neden?
ali04' Alıntı:tayinci' Alıntı:imsiyat' Alıntı:zamanında böyle bir konu açtığım için linç ediliyordum. ne günlerdir be :lol:
neden?
bayan arkadaşlardan bir sürü tepki gelmişti. Biz kullandığımız makinaları bu forumda tatrtışıyor muyuz diye ?
ali04' Alıntı:hocam 3 yıldır braun cruzer 3 kullanıyorum.
braun cruzer 4 çıkmış şimdi tavsiye ederim.
http://www.hepsiburada.com/Liste/Produc ... gbraun2838
favori aparatı olsun,
tabiki şarjlı model olsun,
ıslak kullanım var.
ali04' Alıntı:tayinci' Alıntı:imsiyat' Alıntı:zamanında böyle bir konu açtığım için linç ediliyordum. ne günlerdir be :lol:
neden?
bayan arkadaşlardan bir sürü tepki gelmişti. Biz kullandığımız makinaları bu forumda tatrtışıyor muyuz diye ?
her-telden-f29/tras-meselesini-cozme-t39652-30.html
neden?
önceki konuyu bilmiyordum şimdi gördüm, bayağı zılgıt yemişsiniz sayın hocamimsiyat' Alıntı:ali04' Alıntı:tayinci' Alıntı:imsiyat' Alıntı:zamanında böyle bir konu açtığım için linç ediliyordum. ne günlerdir be :lol: