mamoste_02
Aktif Üye
arkadaşlar değerli yorumlarınızı birde benim için yazsanız.. hangisi sizce Corolla mı jetta mı...35.000 tlye kadar çıkabilirim...
aynen hocamkaybil' Alıntı:35 bine alinacak corolla ile jettanin goruntusunu kiyaslamaya gerek yok temizini denk getirirsen hangisi oldugu farketmez kacirma hocam
Servis konusunda eminmisiniz? Yani en azından garantisinin devam ediyor olması lazım garanti uzatma yapmadınız mı?machado' Alıntı:hocam 2010 corolla benzinli kullanıyorum sıfır alımıştım
+++++
yol tutuşu
konfor
ikinci el piyasası
ancak ve ancak ...
araba 30000 de şanzımandan ses gelmeye başladı kesinlikle servis ilgilenmiyor ...genel merkezi dahi 10 kere aradım ama malesef servis anlamında klasik olarak hem çok pahalı hem de ilgisiz ...
35000 tl ye temiz corolla bulabilirsin bence yaz ayının bitmesini bekle
mamoste_02' Alıntı:arkadaşlar değerli yorumlarınızı birde benim için yazsanız.. hangisi sizce Corolla mı jetta mı...35.000 tlye kadar çıkabilirim...
1.6 kullanıyorum hocam nette arattıgında biçok kişi şanzıman konusunda aynı sorunu yaşadığını görürsün...servis 800 tl istiyor .. herkes telefonda aynı cevabı veriyor biz geri dönüş yapıcaz ...vsilon' Alıntı:Servis konusunda eminmisiniz? Yani en azından garantisinin devam ediyor olması lazım garanti uzatma yapmadınız mı?machado' Alıntı:hocam 2010 corolla benzinli kullanıyorum sıfır alımıştım
+++++
yol tutuşu
konfor
ikinci el piyasası
ancak ve ancak ...
araba 30000 de şanzımandan ses gelmeye başladı kesinlikle servis ilgilenmiyor ...genel merkezi dahi 10 kere aradım ama malesef servis anlamında klasik olarak hem çok pahalı hem de ilgisiz ...
35000 tl ye temiz corolla bulabilirsin bence yaz ayının bitmesini bekle
Servis anlamında ben çok ilgili gördüm en küçük bir şikayette servisten hemen arıyorlar.Ama sık sık kontrol zorunluluğu pek iyi değil.
Bende 1.3 corolla var yokuşlar dışında bir şikayetim yok şimdilik (1 yılını doldurmak üzere) ....Bacanakta da dizel jetta var onda da bir sıkıntı çıkmadı ...1.6 olduğu için gücü yerinde maşallah....onun şikayeti de pahalı servis![]()
S_RD_R' Alıntı:http://www.youtube.com/watch?v=IWzAEPZ760k