toyota corolla ---jetta...

Kodla Büyü

mamoste_02

Aktif Üye
arkadaşlar değerli yorumlarınızı birde benim için yazsanız.. hangisi sizce Corolla mı jetta mı...35.000 tlye kadar çıkabilirim...

teşekkürler hocam güle güle kullan ben de benzinli düşünüyorum..corollanın ama jetta da kafamda az yer kaplamıyor degıl.çok kararsızım. ama Corolla bıraz daha agır basıyor.

Jettanın ön görüntüsü çok kötü hocam bizim okuldaki öğretmenlerden birinde vardı saçma sapan arızalar veriyordu sürekli corolla daha mantıklı...

35 bine alinacak corolla ile jettanin goruntusunu kiyaslamaya gerek yok temizini denk getirirsen hangisi oldugu farketmez kacirma hocam

benzinli mi Dİzel mi??Toyotaların 2008 sonrası dizelleri sıkıntılı olabiliyormuş ayrıca 1.4 dizel zayıf kalıyor diyorlar;jetta 1.6 dizel daha doyurucu olacaktır ama onların temizi de 35 'e zor bulunur..

olay aslında ne istediğinizle alakalı.satarken az zarar edeyim, fazla sorun çıkarmasın ama çok konfor beklemiyorum diyorsan corolla, konfor ve özellikle güç istiyorsan jetta.bu arada jetta da kolay kolay sıkıntı çıkarmaz.bir kişide sürekli sorun çıkarması herkeste olacağı anlamına gelmez.forumlar corolladan da dert yanan yüzlerce insanla dolu.ama mutlaka tüplüsünü alın ya da tüp takılabilen seri.tsi fsi uzak durun.yakıt çok fazla.1.6 2008-2009 comfortline jetta tadından yenmez.yemişim görüntüsünü...

dizel düşünmüyorum hocam.. benzinli 1.6 comfort veya comfort extra Corolla için. jetta 1.6 tsi artık 35.000 bilemedin 36.000 tl ye ne gelır bılemem...

hocam 2010 corolla benzinli kullanıyorum sıfır alımıştım
+++++
yol tutuşu
konfor
ikinci el piyasası
ancak ve ancak ...
araba 30000 de şanzımandan ses gelmeye başladı kesinlikle servis ilgilenmiyor ...genel merkezi dahi 10 kere aradım ama malesef servis anlamında klasik olarak hem çok pahalı hem de ilgisiz ...
35000 tl ye temiz corolla bulabilirsin bence yaz ayının bitmesini bekle

machado' Alıntı:
+++++
yol tutuşu
konfor
ikinci el piyasası
ancak ve ancak ...
araba 30000 de şanzımandan ses gelmeye başladı kesinlikle servis ilgilenmiyor ...genel merkezi dahi 10 kere aradım ama malesef servis anlamında klasik olarak hem çok pahalı hem de ilgisiz ...
Servis konusunda eminmisiniz? Yani en azından garantisinin devam ediyor olması lazım garanti uzatma yapmadınız mı?
Servis anlamında ben çok ilgili gördüm en küçük bir şikayette servisten hemen arıyorlar.Ama sık sık kontrol zorunluluğu pek iyi değil.
Bende 1.3 corolla var yokuşlar dışında bir şikayetim yok şimdilik (1 yılını doldurmak üzere) ....Bacanakta da dizel jetta var onda da bir sıkıntı çıkmadı ...1.6 olduğu için gücü yerinde maşallah....onun şikayeti de pahalı servis :)

Jetta Corollaya göre daha konforlu bir araç. Yol sesi konusunda da daha başarılı.
Motor ve sorunsuzluk konusunda ise corolla 1 adım önde.

Temiz hangisini bulursan onu al hocam.

jetta mı?
tabiki corolla dizel

pardon benzinli istiyormuşsunuz onunla ilgili pek fikrim yok ama yinede corolla yı tercij ederdim

mamoste_02' Alıntı:
arkadaşlar değerli yorumlarınızı birde benim için yazsanız.. hangisi sizce Corolla mı jetta mı...35.000 tlye kadar çıkabilirim...

Kesinlikle Corolla. Jetta araba mı Corollanın yanında. Hocam şu lafıma iyi bak gerisini boşver.

Dayanıklılık mı? Kesinlikle JAPON.
Konfor mu? Kesinlikle ALMAN.
Sportif Sürüş mü? Kesinlikle İTALYAN.

Diğerlerini salla gitsin :)

hocam konfor jetta diyorsunuz ama aynı zamanda jetta arabamı diyorsunuz.bu nasıl bir çelişkidir.jetta hiçbir açıdan toyotayla kıyaslanmaz.aynı fiyat aralığındaki araçlardan bahsediyorsak tabi...

jetta neymiş be... :mrgreen:

Ekli dosyalar

• JETTA.jpg
    JETTA.jpg
    210 KB · Görüntüleme: 1,440
ilon' Alıntı:
machado' Alıntı:
+++++
yol tutuşu
konfor
ikinci el piyasası
ancak ve ancak ...
Servis konusunda eminmisiniz? Yani en azından garantisinin devam ediyor olması lazım garanti uzatma yapmadınız mı?
Servis anlamında ben çok ilgili gördüm en küçük bir şikayette servisten hemen arıyorlar.Ama sık sık kontrol zorunluluğu pek iyi değil.
Bende 1.3 corolla var yokuşlar dışında bir şikayetim yok şimdilik (1 yılını doldurmak üzere) ....Bacanakta da dizel jetta var onda da bir sıkıntı çıkmadı ...1.6 olduğu için gücü yerinde maşallah....onun şikayeti de pahalı servis :)
1.6 kullanıyorum hocam nette arattıgında biçok kişi şanzıman konusunda aynı sorunu yaşadığını görürsün...servis 800 tl istiyor .. herkes telefonda aynı cevabı veriyor biz geri dönüş yapıcaz ...vs

BBNET
Geri