soncel' Alıntı:mümkünse bende alabilirmiyim lütfen...
serkanoncel@hotmail.com
bana fazladan 1 tane gelmişti hocam. size yönlendirdim. inş olur
soncel' Alıntı:mümkünse bende alabilirmiyim lütfen...
serkanoncel@hotmail.com
turktorrent'e üyeliğiniz varmış hocam zaten..xasi05x' Alıntı:fatihinfedaisi' Alıntı:arena-tr mi yoksa turktorrent mi istersiniz hocamxasi05x' Alıntı:Bende alsam süper olur hocam
xasi05x@gmail.com![]()
Hocam ikisşde uyar hangisi varsa elinde.
2side varsa daha süper olur. Tşk.
hocam arena-tr'nin son davetiyesini size yolladım.. dua etmeyi unutmayınmfb' Alıntı:
davetiyenizi yolladım hocamBayTerapi' Alıntı:hocam elinizde davetiye varsa ben de alabilir miyim ya ? bir türklü denk gelmedi.. geçen de bir arkadaş gönderdi, süresi 2 gün müş..kullanamadan gitti..
mistik_terapist@hotmail.com
davetiyeniz yollandı hocam..yoksul' Alıntı:Arkadaşlar bana da türk torrent sitelerinden davetiyesi olan varsa çok memnun olurum.
arena da olur turktorrent de olur.
yskl@outlook.com
Turktorrent davetiyesi geldi sizden miydi hocamfatihinfedaisi' Alıntı:davetiyeniz yollandı hocam..yoksul' Alıntı:Arkadaşlar bana da türk torrent sitelerinden davetiyesi olan varsa çok memnun olurum.
yskl@outlook.com![]()
Teşekkürler hocamfatihinfedaisi' Alıntı:ikisi de yollanmıştır hocamTim207' Alıntı:tamerakyol15@hotmail.com
bende her ikisinden de alabilir miyim hocam.Şimdiden teşekkürler.![]()
hızlılık esasına göre çalışıyoruz hocam :lol:yoksul' Alıntı:Turktorrent davetiyesi geldi sizden miydi hocamfatihinfedaisi' Alıntı:davetiyeniz yollandı hocam..yoksul' Alıntı:Arkadaşlar bana da türk torrent sitelerinden davetiyesi olan varsa çok memnun olurum.
yskl@outlook.com![]()
Çok hızlı oldu teşekkür ederim. Çok makbule geçti gerçekten![]()
modemi resetleyerek yeni bir IP alın hocam, demekki bulunduğunuz yerde başka biri daha kullanıyor turktorrenti..Tim207' Alıntı:Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!
http://turktorrent.eu de çıkan hata bu :cry:
fatihinfedaisi' Alıntı:davetiyeniz yollanmıştırokanformula' Alıntı:fatihinfedaisi' Alıntı:arena-tr, turktorrent ve leechturk davetiyesi isteyenler bu mesajımı alıntı yaparak maillerini yazsın arkadaşlar.. eve geçince yollarım davetiyelerinizi..
işimi garantiye alim, alıntı yaparak da yazim; okanformula@hotmail.com![]()
Tim207' Alıntı:Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!
arena-tr ve turktorrent tekrar yolladım hocam.. cidden gitmemişokanformula' Alıntı:fatihinfedaisi' Alıntı:davetiyeniz yollanmıştırokanformula' Alıntı:fatihinfedaisi' Alıntı:arena-tr, turktorrent ve leechturk davetiyesi isteyenler bu mesajımı alıntı yaparak maillerini yazsın arkadaşlar.. eve geçince yollarım davetiyelerinizi..
hocam kusura bakmayın ama gelmemiş. Spam'da da yok...
modemi resetleyerek yeni bir IP alın hocam, demekki bulunduğunuz yerde başka biri daha kullanıyor turktorrenti..selcuk35' Alıntı:Tim207' Alıntı:Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!
bende bu hatayı alıyorum. okulda ve evde 2 farklı davetiye deneme rağmen üye olamadım bir türlü
fatihinfedaisi' Alıntı:arena-tr mi, yoksa turktorrent mi hocam ?bilgahmet' Alıntı:fatihinfedaisi' Alıntı:davetiyeniz yollanmıştırselcuk35' Alıntı:enginozdil' Alıntı:http://turktorrent.eu sitesinden 12 davetiyem var, isteyenlere gönderebilirim.
arena-tr ve leechturk torrent sitelerinden de ben davetiye istiyorum.
davetiyesi olanlar enginozdil@gmail.com adresine davetiye linki yollayabilirler mi acaba?
hocam bana gönderebilirmisin?
kayipcennet@yandex.com
teşekkürler.![]()
bende davetiye alabilirmiyim
bilgahmet@hotmail.com
sadece turktorrent kalmıştı, yolladım hocambibucuk' Alıntı:yagmurlar5@hotmail.com
bende her ikisinden de alabilir miyim hocam.Şimdiden teşekkürler.
sadece TT kalmıştı, yolladım hocambilgahmet' Alıntı:mümkünse ikiside hocam
bende ikisinden de alabilirmiyim hocamfatihinfedaisi' Alıntı:sadece TT kalmıştı, yolladım hocambilgahmet' Alıntı:mümkünse ikiside hocam![]()
fatihinfedaisi' Alıntı:arena-tr ve turktorrent tekrar yolladım hocam.. cidden gitmemişokanformula' Alıntı:fatihinfedaisi' Alıntı:davetiyeniz yollanmıştırokanformula' Alıntı:fatihinfedaisi' Alıntı:arena-tr, turktorrent ve leechturk davetiyesi isteyenler bu mesajımı alıntı yaparak maillerini yazsın arkadaşlar.. eve geçince yollarım davetiyelerinizi..
hocam kusura bakmayın ama gelmemiş. Spam'da da yok...![]()