fatihinfedaisi hocam banada göndrebilirmisiniz arena-tr yi.
elrem0255@gmail.com
elrem0255@gmail.com
arena-tr davetiyeniz yollanmıştırmaki02' Alıntı:fatihinfedaisi hocam banada göndrebilirmisiniz arena-tr yi.
elrem0255@gmail.com
teşekkür ederimfatihinfedaisi' Alıntı:arena-tr davetiyeniz yollanmıştırmaki02' Alıntı:fatihinfedaisi hocam banada göndrebilirmisiniz arena-tr yi.
elrem0255@gmail.com![]()
arena-tr davetiyeniz yollanmıştıralperulutas' Alıntı:
arena-tr davetiyeniz yollanmıştırescape' Alıntı:arkadaşlar arena tr için davetiye varsa bende alabilirmiyim? e.s.c.a.p.e_@hotmail.com
arena-tr davetiyeniz yollanmıştırbeyazgolge' Alıntı:arena tr için beyazgolge38@hotmail.com tşkler
sağol hocam makbule geçtifatihinfedaisi' Alıntı:size de ayırdık hocamuysalhalil33' Alıntı:millet kapmış davetiyeleri ama umarım bana da kalmıstır
arkadaşlar arena-tr ve turktorrent davet, bende alabilir miyim lütfen
uysalhalil33@gmail.comdavetiyeleriniz yollanmıştır
![]()
hocam çok tşkler ayrıca çok hızlı göndermişsinizfatihinfedaisi' Alıntı:arena-tr davetiyeniz yollanmıştırbeyazgolge' Alıntı:arena tr için beyazgolge38@hotmail.com tşkler![]()
teveccühünüz hocambeyazgolge' Alıntı:hocam çok tşkler ayrıca çok hızlı göndermişsinizfatihinfedaisi' Alıntı:arena-tr davetiyeniz yollanmıştırbeyazgolge' Alıntı:arena tr için beyazgolge38@hotmail.com tşkler![]()
![]()
bizde 2 adsl var.. biri meb, biri 8mbit normal netbeyazgolge' Alıntı:birde okuldan şu torrent indirme işine çözüm bulabilsek süper olacak![]()
arena-tr mi yoksa turktorrent mi istersiniz hocamxasi05x' Alıntı:Bende alsam süper olur hocam
xasi05x@gmail.com
sizinki iyimişfatihinfedaisi' Alıntı:bizde 2 adsl var.. biri meb, biri 8mbit normal netbeyazgolge' Alıntı:birde okuldan şu torrent indirme işine çözüm bulabilsek süper olacak![]()
benim pc'de normal olan bağlı
![]()
fatihinfedaisi' Alıntı:arena-tr mi yoksa turktorrent mi istersiniz hocamxasi05x' Alıntı:Bende alsam süper olur hocam
xasi05x@gmail.com![]()
fatihinfedaisi' Alıntı:davetiyeniz yollanmıştırselcuk35' Alıntı:enginozdil' Alıntı:http://turktorrent.eu sitesinden 12 davetiyem var, isteyenlere gönderebilirim.
arena-tr ve leechturk torrent sitelerinden de ben davetiye istiyorum.
davetiyesi olanlar enginozdil@gmail.com adresine davetiye linki yollayabilirler mi acaba?
hocam bana gönderebilirmisin?
kayipcennet@yandex.com
teşekkürler.![]()
fatihinfedaisi' Alıntı:davetiyeniz yollanmıştırselcuk35' Alıntı:enginozdil' Alıntı:http://turktorrent.eu sitesinden 12 davetiyem var, isteyenlere gönderebilirim.
davetiyesi olanlar enginozdil@gmail.com adresine davetiye linki yollayabilirler mi acaba?
kayipcennet@yandex.com
teşekkürler.![]()
mail adresiniz nedir hocam ??bulentus' Alıntı:turktorrent alabilirmiyim...
arena-tr ve turktorrent davetiyeleriniz yollanmıştırxasi05x' Alıntı:fatihinfedaisi' Alıntı:arena-tr mi yoksa turktorrent mi istersiniz hocamxasi05x' Alıntı:Bende alsam süper olur hocam
xasi05x@gmail.com![]()
Hocam ikisşde uyar hangisi varsa elinde.
2side varsa daha süper olur. Tşk.
arena-tr mi, yoksa turktorrent mi hocam ?bilgahmet' Alıntı:fatihinfedaisi' Alıntı:davetiyeniz yollanmıştırselcuk35' Alıntı:enginozdil' Alıntı:http://turktorrent.eu sitesinden 12 davetiyem var, isteyenlere gönderebilirim.
kayipcennet@yandex.com
teşekkürler.![]()
bende davetiye alabilirmiyim
bilgahmet@hotmail.com
Allah razı olsun dedin mi hocamselcuk35' Alıntı:arkadaşlar elinde arena-tr ve turktorrent davetiyesi olan varsa, kayipcennet35@gmail.com adresine gönderirse o kadar çok sevaba girerki , bu sevap ona bir ömür yeter
cennetden arsa garanti
şaka bir yana çok makbule geçer. şimdiden çok teşekkürler
ikisi de yollanmıştır hocamTim207' Alıntı:tamerakyol15@hotmail.com
bende her ikisinden de alabilir miyim hocam.Şimdiden teşekkürler.