Kaybetmeyen takım yok, chelsea de kaybetti evertonda romada, bunar futbolun doğasında var, takım çok genç ve tecrübesiz, stoper yok ancak bu kadar olur. Yönetim adam gibi iki stoper alsaydı bunlar olmazdı bence.
kaleciye şaşacak bir şey yok hocam, her zaman ki hali.. oldum olası sevmem..kız gibi mıymıntı, degajlar berbat,yan toplar çıkışlar çok kötü....dün emin ol kalede muslera olsa yemezdi ilk golü,AKADEMİA' Alıntı:Bence Gökhan Töre iyiydi, takım kötüydü. Topu ileriye sürebilen tek oyuncu Töreydi.
Fakat kaleci Tolga ile Pektemek sanırım dün gece ya çok yorulmuşlar ya da banyo yapamamışlar. Kesin bir terslik var işte. Hadi Pektemek zaten kalitesiz oyuncu da kaleciye cidden çok şaşırdım, normal değil yani.
Yine de Liverpool'u eleyen takımımızla gurur duyuyoruz, teşekkürler Beşiktaş.
Kusura bakma hocam da, Töre ve Tolgay için hayal kırıklığı demek futboldan anlamamak dışında bişeyle ifade edilemez. Belki'de Beşiktaş kadrosunda şu anda olmayı hak eden 4-5 oyuncunun arasında gelir 2side.yadigartbaykal' Alıntı:Bugüne kadar verilen emeklerin hepsinin i.. ettiğinden dolayı siz değerli bbnet üyeleri önünde ikisine de teşekkür ediyorum. Gökhan töre kendimi göstereceğim diye boşa koşmaktan başka bir şey yapmadı. Tolgay arslana verilen şans oğuzhan'a verilmiş olsa şimdiye kadar eski formunu yakalamıştı. Bence tolgay da töre de tam bir hayal kırıklığı.
Maç 1-1 devam edip daha 30 dk varken ve 1 gol maçı uzatmaya götürecekken futbolcu ıslıklamanın hiçbir mantıklı gerekçesi olamaz hocam. Golü kendi kalesine atmış olsa dahi.xapex' Alıntı:Pektemek kötüydüde Dem Ba Ba çok mu iyiydi sanki. Penaltı atmaktan başka bi işe yaramıyor. Dün ruh gibi dolandı durdu koca adam.
Taraftarın ıslıkları gerekliydi bence, öyle bir gol halısaha da yenmez.
Biraz fazla şımarmıştık hepsi bu. Önümüzdeki Fenerbahçe ve Başakşehir maçları çöküşün devamı olacak bence
Hocam bende Töre'nin dün için iyi oynadığını iddia edemem hatta dediğiniz çok bencil olduğu pozisyonlarda var. Ama takımda da onun dışında kimse bir şeyler üretmeye çalışmıyor. İlk maçta attığı golü hatırlarsan aldığı topla 5-6 kişinin arasına girdi. Ordan çıkarsan yıldız çıkamazsan bencil olursun.yadigartbaykal' Alıntı:hocam futboldan anlasaydım şimdi bilicin yerinde olurdumKöfteHoRr' Alıntı:Kusura bakma hocam da, Töre ve Tolgay için hayal kırıklığı demek futboldan anlamamak dışında bişeyle ifade edilemez. Belki'de Beşiktaş kadrosunda şu anda olmayı hak eden 4-5 oyuncunun arasında gelir 2side.yadigartbaykal' Alıntı:Bugüne kadar verilen emeklerin hepsinin i.. ettiğinden dolayı siz değerli bbnet üyeleri önünde ikisine de teşekkür ediyorum. Gökhan töre kendimi göstereceğim diye boşa koşmaktan başka bir şey yapmadı. Tolgay arslana verilen şans oğuzhan'a verilmiş olsa şimdiye kadar eski formunu yakalamıştı. Bence tolgay da töre de tam bir hayal kırıklığı.
Ayrıca 2 sezondur Oğuzhan'a verilmiş şanslar hiç kimseye verilmedi bu takımda, çok yanlış bakıyorsunuz bence.törenin daha çook pişmesi gerekir, eğer bencil oynamasaydı dünkü maç öyle bitmezdi, tolgay da defanstan ofansa bir top çıkaramadı. Defanstan tüm topları alıp ya kaptırdı ya da tekrar defansa geri attı. Tolgaydan sonra bjknin sistemi değişti, topu kendi sahasında çevirmeye başladı, oysa önceden rakip sahada paslarla bayağı keyif veriyordu.