Tolga ve Gökhan Töreye teşekkür. BJK

Kodla Büyü

ernestososa

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kaybetmeyen takım yok, chelsea de kaybetti evertonda romada, bunar futbolun doğasında var, takım çok genç ve tecrübesiz, stoper yok ancak bu kadar olur. Yönetim adam gibi iki stoper alsaydı bunlar olmazdı bence.

çok şahsi oynadılar. olacağı buydu.. rakibi küçümsersen tokatı yersin..bjk böyle oynarsa fb derbisinde fark yer :x

yedikleri ilk gol tam bir komedi.. kısa pastan gol ye kaleyi de zamanında terketme.. :sleep:

bir sıfır öndesin net pozisyonu peltemek yedi bitirdi.. dem ba ba çıldırdı pas vermedi diye..yazık oldu bjk ye.

kaleciyi eklemeyi unutmuşunuz sürekli olarak gol geliyorum diyordu zaten...

töre yi bilmem de tolga gol yemek için elinden geleni yaptı ve sonunda 3 gol yemeyi başardı... :verymad:

ilk maçta da aynısı oldu golü attıktan sonra kaçan net poziyonlar vardı onları atsalar şimdi bunları konuşuyor olmayacaktık. Tolga'da bir sakatlık vardı sanırım ama hiç güven vermiyordu zaten. Gökhan Töre çok bencil oynadı kendini göstermeye çalıştı eline yüzüne bulaştırdı. Takımda en iyi oynayan oyunculardan birisi Necipti o da bir hata yaptı ve gole sebebiyet verdi.

bir tek gökhana top gelince heyecanlanıyorum... demba ba penaltılar dışında bir işe yaradığı yok...tolgaya topa vurmasını bu saatten sonra nasıl öğretecekler bilemiyorum...gerisi hep aynı...

Herşeye rağmen teşekkürler beşiktaş, buraya kadar gelmemiz bile yeterliydi, sene başı uefada çeyrek final desek mucize gibi gelirdi

Yönetim cimri davranmayıp adam gibi bir stoper alsaydı böyle olmazdı

kaleci tolganın hatası çoktu ilk golde ama bir takım bi golle bu kadar motivasyonunu kaybeder mi kardeşim daha çok ekmek yememiz gerekiyor malesef...:(

Bence Gökhan Töre iyiydi, takım kötüydü. Topu ileriye sürebilen tek oyuncu Töreydi.

Fakat kaleci Tolga ile Pektemek sanırım dün gece ya çok yorulmuşlar ya da banyo yapamamışlar. Kesin bir terslik var işte. Hadi Pektemek zaten kalitesiz oyuncu da kaleciye cidden çok şaşırdım, normal değil yani.

Yine de Liverpool'u eleyen takımımızla gurur duyuyoruz, teşekkürler Beşiktaş.

AKADEMİA' Alıntı:
Bence Gökhan Töre iyiydi, takım kötüydü. Topu ileriye sürebilen tek oyuncu Töreydi.

Fakat kaleci Tolga ile Pektemek sanırım dün gece ya çok yorulmuşlar ya da banyo yapamamışlar. Kesin bir terslik var işte. Hadi Pektemek zaten kalitesiz oyuncu da kaleciye cidden çok şaşırdım, normal değil yani.

Yine de Liverpool'u eleyen takımımızla gurur duyuyoruz, teşekkürler Beşiktaş.
kaleciye şaşacak bir şey yok hocam, her zaman ki hali.. oldum olası sevmem..kız gibi mıymıntı, degajlar berbat,yan toplar çıkışlar çok kötü....dün emin ol kalede muslera olsa yemezdi ilk golü,

kaleci tolga en büyük sorumlu ve biliç efendi. taktik hata yaptı. 1-0 bize yetiyodu. 4-2-3-1 oynatmalı idi atiba veli ile oynamalı tolgay önde olmalı idi. birde bu takımda pektemeğin işi ne. hadi 1-0 one geçtin çıkar hemen pektemeği al atibayı oyuna. biliç kendini bi halt sandı velhasıl macera aradı. tolga kimdir yani. ilk golü 2.lig kalecisi yemez çık al topu. neyse olan oldu bjkliyim ama fener hafta sonu yener biliç anca öküz gibi bakar. hocada taktik diye bişe yok

defans ve kale :alkis: baklavasına yapılan halı saha maçında bile bu kadar korkunç olmaz olamaz ya.. bu futbolla yenilmek olması gerekendi..

fener maçı da bu şekilde olacaksa şimdide fenerbahçeyi tebrik ederim

atibayı oynatamazdı sakattı yada tam iyileşmemişti
gökhan töre tek başına ne yapabilir ki
pektemek bu takımın oyuncusu asla değil birde 1,5 milyon euro par veriliyor bu kıtlıkta
ne olursa olsun kendi oyuncumuz ıslıklanmamalıydı

Pektemek kötüydüde Dem Ba Ba çok mu iyiydi sanki. Penaltı atmaktan başka bi işe yaramıyor. Dün ruh gibi dolandı durdu koca adam.
Taraftarın ıslıkları gerekliydi bence, öyle bir gol halısaha da yenmez.
Biraz fazla şımarmıştık hepsi bu. Önümüzdeki Fenerbahçe ve Başakşehir maçları çöküşün devamı olacak bence

yadigartbaykal' Alıntı:
Bugüne kadar verilen emeklerin hepsinin i.. ettiğinden dolayı siz değerli bbnet üyeleri önünde ikisine de teşekkür ediyorum. Gökhan töre kendimi göstereceğim diye boşa koşmaktan başka bir şey yapmadı. Tolgay arslana verilen şans oğuzhan'a verilmiş olsa şimdiye kadar eski formunu yakalamıştı. Bence tolgay da töre de tam bir hayal kırıklığı.
Kusura bakma hocam da, Töre ve Tolgay için hayal kırıklığı demek futboldan anlamamak dışında bişeyle ifade edilemez. Belki'de Beşiktaş kadrosunda şu anda olmayı hak eden 4-5 oyuncunun arasında gelir 2side.
Ayrıca 2 sezondur Oğuzhan'a verilmiş şanslar hiç kimseye verilmedi bu takımda, çok yanlış bakıyorsunuz bence.

xapex' Alıntı:
Pektemek kötüydüde Dem Ba Ba çok mu iyiydi sanki. Penaltı atmaktan başka bi işe yaramıyor. Dün ruh gibi dolandı durdu koca adam.
Taraftarın ıslıkları gerekliydi bence, öyle bir gol halısaha da yenmez.
Biraz fazla şımarmıştık hepsi bu. Önümüzdeki Fenerbahçe ve Başakşehir maçları çöküşün devamı olacak bence
Maç 1-1 devam edip daha 30 dk varken ve 1 gol maçı uzatmaya götürecekken futbolcu ıslıklamanın hiçbir mantıklı gerekçesi olamaz hocam. Golü kendi kalesine atmış olsa dahi.

yadigartbaykal' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:
yadigartbaykal' Alıntı:
Bugüne kadar verilen emeklerin hepsinin i.. ettiğinden dolayı siz değerli bbnet üyeleri önünde ikisine de teşekkür ediyorum. Gökhan töre kendimi göstereceğim diye boşa koşmaktan başka bir şey yapmadı. Tolgay arslana verilen şans oğuzhan'a verilmiş olsa şimdiye kadar eski formunu yakalamıştı. Bence tolgay da töre de tam bir hayal kırıklığı.
Kusura bakma hocam da, Töre ve Tolgay için hayal kırıklığı demek futboldan anlamamak dışında bişeyle ifade edilemez. Belki'de Beşiktaş kadrosunda şu anda olmayı hak eden 4-5 oyuncunun arasında gelir 2side.
Ayrıca 2 sezondur Oğuzhan'a verilmiş şanslar hiç kimseye verilmedi bu takımda, çok yanlış bakıyorsunuz bence.
hocam futboldan anlasaydım şimdi bilicin yerinde olurdum :) törenin daha çook pişmesi gerekir, eğer bencil oynamasaydı dünkü maç öyle bitmezdi, tolgay da defanstan ofansa bir top çıkaramadı. Defanstan tüm topları alıp ya kaptırdı ya da tekrar defansa geri attı. Tolgaydan sonra bjknin sistemi değişti, topu kendi sahasında çevirmeye başladı, oysa önceden rakip sahada paslarla bayağı keyif veriyordu.
Hocam bende Töre'nin dün için iyi oynadığını iddia edemem hatta dediğiniz çok bencil olduğu pozisyonlarda var. Ama takımda da onun dışında kimse bir şeyler üretmeye çalışmıyor. İlk maçta attığı golü hatırlarsan aldığı topla 5-6 kişinin arasına girdi. Ordan çıkarsan yıldız çıkamazsan bencil olursun.
Tolgay konusunda da ondan sonra Beşiktaş'ın sistemi değişmedi, Sosa'nın sakatlığından dolayı sistem değişti. Dünkü maç içinde 2 orta sahayla onuyorsan ve yanındaki de Veli gibi takım hucümunda hiç katkısı olmayan biriyse 90 dk boyunca hem savunma hem hucüm yapamazsın.
Bana sorarsan dünkü mağlubiyetin en büyük sorumlusu tabiki o kadro ve dizilişle sahaya çıkan Biliç, sonra Pektemek, Tolga, Necip, Olcay diye giderim. Hata bunlara BA'yı da ekleyebilirim ama asla Gökhan'la Tolgay'ı yenilgiden sorumlu tutamam.

BBNET
Geri