Zilal hocam hangi şirkette mini etekli hostes var? Ben gerçek hayatta yıllardır bir tane mini etekli hostes görmedim. Filmlerde falan olur, onlar ayrı, onlar gerçek hostes değil hocamzilal' Alıntı:milleti kadınların kapalı giyinecek olmaları rahatsız etmiş. Mini etekli hostes size hizmet edince çok hoşunuza gidiyor olabilir, ama hoşlanmayanlarda var..
mustitosya37' Alıntı::+1:easytr' Alıntı:sözcü gazetesinin kime hizmet ettiği, amacının ne olduğu belli. yüce dinimizle onun emirleriyle uğraşan zihniyet ve onun forumdaki temsilcileri... başka bir yerde de ergenokonu aklayıcı bir konu açmış. Allah sizi ve sizin gibileri ıslah etsin.
uurerol' Alıntı:Zilal hocam hangi şirkette mini etekli hostes var? Ben gerçek hayatta yıllardır bir tane mini etekli hostes görmedim. Filmlerde falan olur, onlar ayrı, onlar gerçek hostes değil hocamzilal' Alıntı:milleti kadınların kapalı giyinecek olmaları rahatsız etmiş. Mini etekli hostes size hizmet edince çok hoşunuza gidiyor olabilir, ama hoşlanmayanlarda var..![]()
Bi' arkadaşın kafasındaki şekil diyorsunzilal' Alıntı:ama milletin kafasında olan şekil o![]()
endorfinnn' Alıntı:Estetik açıdan berbat.
Güya kültürel motifler içermesi adına yapmışlar sanırım.
Hostes denilince genelin aklına seksapalitesi yüksek kadınlar geliyor.
Bu algıyı kırması adına iyi bir başlangıç.
Haa! Bu arada; laiklik elden gidiyor...
by_rebel' Alıntı:Kaynağı görünce okumaktan vazgeçtim, sözcü bir paçavradır okumaya ve kaale almaya gerek yok.