THY Hostes Elbiselerinin yeni tasarimi

Kodla Büyü
Laf başı geldiğinde "avrupalılar fes giyip, deve ile yolculuk yaptığımızı sanıyor" diye dert yanıyoruz. Devenin üstünde olmasa da uçakta giydirecekler anlaşılan. Hem fesi bu kadar sahiplenmenin bir gereği yok çünkü fesin aslı Türk değildir.

zilal' Alıntı:
milleti kadınların kapalı giyinecek olmaları rahatsız etmiş. Mini etekli hostes size hizmet edince çok hoşunuza gidiyor olabilir, ama hoşlanmayanlarda var..
Zilal hocam hangi şirkette mini etekli hostes var? Ben gerçek hayatta yıllardır bir tane mini etekli hostes görmedim. Filmlerde falan olur, onlar ayrı, onlar gerçek hostes değil hocam:)

mustitosya37' Alıntı:
easytr' Alıntı:
sözcü gazetesinin kime hizmet ettiği, amacının ne olduğu belli. yüce dinimizle onun emirleriyle uğraşan zihniyet ve onun forumdaki temsilcileri... başka bir yerde de ergenokonu aklayıcı bir konu açmış. Allah sizi ve sizin gibileri ıslah etsin.
:+1:

easytr ve mustitosya37 ilk cevabi yazarken cok da agir seyler yazacaktim ama ya sabir diyorum
sizin gibi ötekilestirici olmak istemiyorum

yazdigim 1500 mesaj ve actigim yüzlerce basliga bak!
ergenekonu aklayici mesaj yazmisim (mesaj icerigi bana mi ait sadece haber ve burada da paylasmisim sana ne.)

Zaten bu forumda bir sen yüce dinimize bagli onun emirlerini hakkiyla yerine getiren birisin baskalari olamaz.

Din senin, Allah senin, müslüman sensin. islah olmayan günahkarlar da biziz.

konuyu israrla sürdüreceksen üslubumu senin gibi degistirecegim

THY şu anda Türkiyenin en büyük markalarından biri. vardır bi bildikleri. muhtemelen müslüman ülkelere uçuşlar için bir stratejidir.

sözcünün haberi veresinin nedeni zaten belli.

kişisel olarak kıyafetler saçma.

uurerol' Alıntı:
zilal' Alıntı:
milleti kadınların kapalı giyinecek olmaları rahatsız etmiş. Mini etekli hostes size hizmet edince çok hoşunuza gidiyor olabilir, ama hoşlanmayanlarda var..
Zilal hocam hangi şirkette mini etekli hostes var? Ben gerçek hayatta yıllardır bir tane mini etekli hostes görmedim. Filmlerde falan olur, onlar ayrı, onlar gerçek hostes değil hocam:)

ben de görmedim pantolonlu gördüm genelde...
ama milletin kafasında olan şekil o :)
bu kıyafetlerle karşılaştırıyorlar sanırım gazete haberinin altındaki yorumları okuyunca görülen bu, bu tür düşünen,yani açık giyinen bayan görmek isteyenlere tepkiydi mesajım.:wink:

ayrıca ben o filimdekileri gerçek sanmıştım tüh:D hangi firmada çalışıyorlar diye arıyordum bir türlü bulamamıştım :puhaha:

avrupalı türkiyede film çektiğinde bizleri kara çarşaflı gösteriyor diye kızıyoruz.

Birisi demişki twiterda gerçekten kötü olmuş bayan hostesin ayak bilekleri görünüyor.Bunlar ufak tefek şeyler diyemezsiniz bunlar maazallah insanı f.huşa götüren şeyler demiş.

Birileri fes dinimi temsil ediyor dedi.Birileride ecdadımız giyiyor falan dedi sanırım(bir zamanlar meşrutiyeti çağrıştırıyor diye az söylenmemişlerdi) Bu engin bilgilerinize hayranım arkadaşlar.

o değilde abi harbiden berbat ya thyden soğudum laaannn.köşe minderi ile ninemgilin perdesinden yapmışlar sanki.o neylaannn.ama daha kesinleşmemiş en azından.

Kaynağı görünce okumaktan vazgeçtim, sözcü bir paçavradır okumaya ve kaale almaya gerek yok.

Estetik açıdan berbat.
Güya kültürel motifler içermesi adına yapmışlar sanırım.
Hostes denilince genelin aklına seksapalitesi yüksek kadınlar geliyor.
Bu algıyı kırması adına iyi bir başlangıç.

Haa! Bu arada; laiklik elden gidiyor...

endorfinnn' Alıntı:
Estetik açıdan berbat.
Güya kültürel motifler içermesi adına yapmışlar sanırım.
Hostes denilince genelin aklına seksapalitesi yüksek kadınlar geliyor.
Bu algıyı kırması adına iyi bir başlangıç.

Haa! Bu arada; laiklik elden gidiyor...

eskiden olsa manşetler böyle olurdu bak son 3-4 senedir kemal kılıçdaroğlu bile laiklik elden gidiyor diyemedi niye artık millet yemiyor

by_rebel' Alıntı:
Kaynağı görünce okumaktan vazgeçtim, sözcü bir paçavradır okumaya ve kaale almaya gerek yok.

Zaman gazetesi daha çok işe yarıyor hele bekarken yemeklerin altına sermeye. :puhaha:

Evlere kadar servis bile ediyorlar. Çok düşünceliler.

Bu arada sözcü birileri sebebiyle işinden atılmış veya istifa ettirilmiş kişilerden oluşuyor. Buyur burdan yak.

BBNET
Geri