omd' Alıntı:Askerlik şubesinden sevk evrakınızı aldıktan sonra okulunuza dilekçe vermeniz gerekiyor. Dilekçeye ek olarak sevk evrakının bir kopyasını da vereceksiniz. Okulun üst yazısı ile ilçeye iletilecek bunlar. Sizin direkt götürmeniz bir anlam ifade etmiyor.
omd' Alıntı:Askerlik şubesinden sevk evrakınızı aldıktan sonra okulunuza dilekçe vermeniz gerekiyor. Dilekçeye ek olarak sevk evrakının bir kopyasını da vereceksiniz. Okulun üst yazısı ile ilçeye iletilecek bunlar. Sizin direkt götürmeniz bir anlam ifade etmiyor.
Tezkere alınca direkt okulunuza terhis belgesi ile gidip ben döndüm işe başlıyorum mahiyetinden bir dilekçe veriyorsunuz. Onlar da yine üst yazı ile yukarı doğru terhis belgenizi iletiyorlar hocam. Başka bir işleme gerek yok.ferhat7' Alıntı:ben zaten asker öğrt. hocam. benim sorum tezkere ile ilgili zatenneyse yine de bilgilendirici bir açıklama olmuş askere gidecekler için
vayas' Alıntı:hocam asker öğretmenlik için EK- A yı şubeye ne zaman vereceğiz. Önceden vermek gerekiyor mu? Ben daha askeriyeye hiç Ek-A vermedim. Sadece Temmuzda mı gidecem Yoksa Haziranda da yapmam gereken birşeyler var mı?
tecil bozdurma işiniz varsa şimdi gidin. normal olarak tecil süreniz bitti ise temmuzda. en güzelin askerlik şubenizi arayın onlar tc no ile bakıp hemen söylüyorlar. gelmenizin gerek olup olmadıgınıvayas' Alıntı:hocam asker öğretmenlik için EK- A yı şubeye ne zaman vereceğiz. Önceden vermek gerekiyor mu? Ben daha askeriyeye hiç Ek-A vermedim. Sadece Temmuzda mı gidecem Yoksa Haziranda da yapmam gereken birşeyler var mı?
Tezkere alınca direkt okulunuza terhis belgesi ile gidip ben döndüm işe başlıyorum mahiyetinden bir dilekçe veriyorsunuz. Onlar da yine üst yazı ile yukarı doğru terhis belgenizi iletiyorlar hocam. Başka bir işleme gerek yok.
Sizi terhis ederken terhis belgesi de vermiş olmaları gerekirdi. Verilmemiş ise en yakın askerlik şubesine uğraşıyp bir sorun, muadili bir belge verebilirler belki.mailicin' Alıntı:Tezkere alınca direkt okulunuza terhis belgesi ile gidip ben döndüm işe başlıyorum mahiyetinden bir dilekçe veriyorsunuz. Onlar da yine üst yazı ile yukarı doğru terhis belgenizi iletiyorlar hocam. Başka bir işleme gerek yok.
Peki hocam tezkereyi nasıl alıyoruz. Ve tabi bu işlem için askerliği yaptığımız şehre gitmemiz gerekiyor mu? Mesela benim 12 saat yol gelmeme gerekiyor tabii bunu yapmak istemiyorum.
omd' Alıntı:Tezkere alınca direkt okulunuza terhis belgesi ile gidip ben döndüm işe başlıyorum mahiyetinden bir dilekçe veriyorsunuz. Onlar da yine üst yazı ile yukarı doğru terhis belgenizi iletiyorlar hocam. Başka bir işleme gerek yok.ferhat7' Alıntı:ben zaten asker öğrt. hocam. benim sorum tezkere ile ilgili zatenneyse yine de bilgilendirici bir açıklama olmuş askere gidecekler için
vayas' Alıntı:hocam asker öğretmenlik için EK- A yı şubeye ne zaman vereceğiz. Önceden vermek gerekiyor mu? Ben daha askeriyeye hiç Ek-A vermedim. Sadece Temmuzda mı gidecem Yoksa Haziranda da yapmam gereken birşeyler var mı?
EK-A'yı temmuzda vereceksiniz hocam sınava gitmek için evraklarınızı almak için.