temiz araç arayan arkadaşların dikkatine!

Kodla Büyü
2012 model arabayı neden satar insan...Umarım darda değilsindir hocam...Allah bolluk bereket versin...zevk içinse(segment vs değişikliği) satma derim.

siz 26.450 TL satıyorsunuz sıfırı 26.250 TL nasıl oluyor hocam bu çok şaşırdım..

İkinci el olmasının bir getirisi olmalı, Yoksa neden 0 km almayayım. Yada biraz daha koyar 0 km yeni clio alırım

sahibinden hep böyle ilanlarla dolu.2.el telefon bakıyorsunuz sıfırından fazla para istiyorlar.pahalı değilmi deyince "ama çok temiz" diyenler bile var...

Şimdi tam bu noktada hep beraber gülüyoruz sanırım. Arkadaş espri yapıyor herhalde. :puhaha:

Ben fiyatını falan geçtim de teknik özelliklerinde 167 yazdığı halde, en fazla 170-185 yapabileceğini düşündüğüm halde

bu 1.2 cliolarda neden 250 ibre koyuyolar :puhaha: :puhaha: :puhaha:

hocam ikinci elin karcısı olur da sıfır arabanında mı karcısı oluyor :) al galeriden sıfır sat ikinci el 200 pahalıya koy cebe 200 lirayı Allah bin bereket versin :P

clioların en büyük özelliği az yakması ve kıvrak bir araba olması yaktığı kadarıylada iyi bir performans gösteriyor. yalnız 900 kg lık bir tenekenin içinde olduğunuz hissini her zaman yaşıyorsunuz. Ama köyde şehirde hiç problem yaşamadan kullanırsınız öyle narin kibar bir arabada değildir yerden yüksektir amortisörleri kolay kolay patlamaz motoru sorunsuzdur. Kalite, konfor ve güvenlik dışında Türkiye şartları için iyi bir araba.

Bu arada KAfkas hocam rampa aşağı 200 lere yaklaşıyo ama 250 yi gören var mıdır bilemiyorum.

mustafa hocam reno kendi sitesinde öyle yazıyor ama en az 1000 tl aşağısına alınır bu araç herhangi bir galeriden. (sadece reno içinde değil bu, tüm arabalar da böyle.)

yasarcan' Alıntı:
Bu arada KAfkas hocam rampa aşağı 200 lere yaklaşıyo ama 250 yi gören var mıdır bilemiyorum.

200 olur belki ama 200 üstü zor be hocam. 900 kg lik araba ile 130-140 üstü zaten çok sakat.

neyse ben sadece ibreye takıldım zaten :wink: Hayırlı satışlar

Kusura bakma hocam herkesin aracı kendine kıymetli ama;
Kataloglardaki fiyatlarla araba alındığını hiç görmedim. Tam 7 tane sıfır araba çıkardım değişik markalarda. Git reno bayisine en az 4000 indirirsin. Bu kadar da iddialı konuşuyorum. 8)
Ömründe sıfır araba almamış insanlara yazıyolar fiyatları, fiyat politikasını bilen adam satış temsilcisi ile pazarlığa başlayınca gel hadi şu kadara olsun diyor. İddaa ediyorum ben pazarlık yapsam ekstra paspas dahi alırım. :mrgreen:

vw ni indirimli al da görelim hocam. bırak indirimi sıraya giriyorsun 3 -4 ayda teslim alırsan şanslısın. galeriler arabayı alıp bayiden 2-3 bin tl fazla fiyata satıyorlar beklemek istemeyenler için.

xodeda' Alıntı:
vw ni indirimli al da görelim hocam. bırak indirimi sıraya giriyorsun 3 -4 ayda teslim alırsan şanslısın. galeriler arabayı alıp bayiden 2-3 bin tl fazla fiyata satıyorlar beklemek istemeyenler için.

vw nin politikası da o :) tiksindirici bir yöntem :P

dorian' Alıntı:
Kataloglardaki fiyatlarla araba alındığını hiç görmedim. Tam 7 tane sıfır araba çıkardım değişik markalarda. Git reno bayisine en az 4000 indirirsin. Bu kadar da iddialı konuşuyorum. 8)
Ömründe sıfır araba almamış insanlara yazıyolar fiyatları, fiyat politikasını bilen adam satış temsilcisi ile pazarlığa başlayınca gel hadi şu kadara olsun diyor. İddaa ediyorum ben pazarlık yapsam ekstra paspas dahi alırım. :mrgreen:
hocam neredesiniz siz?
ben aracımı satıyorum,sıfır araç almaya gideceğim sizinle gidip bana araba alalım:)

Mr.Spermata' Alıntı:
dorian' Alıntı:
hocam neredesiniz siz?
ben aracımı satıyorum,sıfır araç almaya gideceğim sizinle gidip bana araba alalım:)
Hay hay hangi firmadan? İstediğin aracı söyleyin firmayı söyleyin. Daha önce sıfır araç almış biriyseniz ne söylemek istediğimi anlarsınız. Yok hiç sıfır araç çıkarmamışsanız; Sözümü abartılı bulmayın, buluşmamıza gerek yok sizin için arayıp görüşeyim, telefonda satış temsilcisine adımı da vereyim, ardından siz gidin anlaştığımız fiyatı da size söylesinler. Belki o zaman inanırsınız. :wink:

BBNET
Geri