süllerlimustafa
Üye
temiz araç arayan arkadaşların dikkatine aracımı satılığa cıkardım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 091/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 091/detay/
hakand77' Alıntı:sahibinden hep böyle ilanlarla dolu.2.el telefon bakıyorsunuz sıfırından fazla para istiyorlar.pahalı değilmi deyince "ama çok temiz" diyenler bile var...
yasarcan' Alıntı:Bu arada KAfkas hocam rampa aşağı 200 lere yaklaşıyo ama 250 yi gören var mıdır bilemiyorum.
xodeda' Alıntı:vw ni indirimli al da görelim hocam. bırak indirimi sıraya giriyorsun 3 -4 ayda teslim alırsan şanslısın. galeriler arabayı alıp bayiden 2-3 bin tl fazla fiyata satıyorlar beklemek istemeyenler için.
hocam neredesiniz siz?dorian' Alıntı:Kusura bakma hocam herkesin aracı kendine kıymetli ama;
Kataloglardaki fiyatlarla araba alındığını hiç görmedim. Tam 7 tane sıfır araba çıkardım değişik markalarda. Git reno bayisine en az 4000 indirirsin. Bu kadar da iddialı konuşuyorum. 8)
Ömründe sıfır araba almamış insanlara yazıyolar fiyatları, fiyat politikasını bilen adam satış temsilcisi ile pazarlığa başlayınca gel hadi şu kadara olsun diyor. İddaa ediyorum ben pazarlık yapsam ekstra paspas dahi alırım. :mrgreen:
Hay hay hangi firmadan? İstediğin aracı söyleyin firmayı söyleyin. Daha önce sıfır araç almış biriyseniz ne söylemek istediğimi anlarsınız. Yok hiç sıfır araç çıkarmamışsanız; Sözümü abartılı bulmayın, buluşmamıza gerek yok sizin için arayıp görüşeyim, telefonda satış temsilcisine adımı da vereyim, ardından siz gidin anlaştığımız fiyatı da size söylesinler. Belki o zaman inanırsınız. :wink:Mr.Spermata' Alıntı:hocam neredesiniz siz?dorian' Alıntı:Kusura bakma hocam herkesin aracı kendine kıymetli ama;
Kataloglardaki fiyatlarla araba alındığını hiç görmedim. Tam 7 tane sıfır araba çıkardım değişik markalarda. Git reno bayisine en az 4000 indirirsin. Bu kadar da iddialı konuşuyorum. 8)
Ömründe sıfır araba almamış insanlara yazıyolar fiyatları, fiyat politikasını bilen adam satış temsilcisi ile pazarlığa başlayınca gel hadi şu kadara olsun diyor. İddaa ediyorum ben pazarlık yapsam ekstra paspas dahi alırım. :mrgreen:
ben aracımı satıyorum,sıfır araç almaya gideceğim sizinle gidip bana araba alalım![]()