geçen hafta beni 0530 lu bir numara aradı. Abicim vay abim, vay abilerin abisi, bu iş allahın rızası, felan filan derken benimle muhabbete girdi arkadaş. Benim numaramı nerden buldunuz dediğimde ise, siz birine hayırda bulunmuşsunuz o yüzden abiler vasıtasıyla numaranız bize ulaşmıştır felan fıstık. Neyse tamam söyleyin derdinizi dedim. Şimdi abicim bizler allah yolunda ilerleyen kardeşlerimize faydası dokunsun diye size kitap göndereceğiz ve kargo ücretini de biz karşılayacağız dedi. Tamam dedim. Peki benim ne yapmam gerekiyor dediğimde ise, kişi siz sadece size gelecek olan kitapları faydası olması için kardeşlerimize verin onlar da faydalansın yeter ki kargo bu size gelsin bunu kabul eder misiniz dedi. Bende kabul ettim. KARGO GELDİİİİİ.
PTT kargo geldi ve benden 100 TL istedi, bende kabul etmedim ve beni arayan kişiyi aradım ve dedim ne iş benden para istiyorsunuz. Abi biz sizinle konuşmuştuk ama vs. gibisinden şeyler söyledi. Benimle yapılan telefon görüşmesinde ise bundan bahsedilmediği için, bende böyle birşeyle karşılaşınca açıkçası çok sinirlendim. Kargoyu kabul etmeden geri yolladım. Telefondaki genç "Bu allah yolunda artık yola çıktı, geri gönderirseniz evinizin rızkı kesilir ve sizlerin bereketi azalır gibisinden şeyler söyleyince" dedim vay bee dine imana bak ne hale geldi. Benim evimin bereketi bu gelecek olan kargoya bağlıysa
uhaha: ben onu bunu bilmem kardeşim kargonu gönderdim dedim yüzüne kapadım...
Vee dinin sömürülmesindeki son NOKTA.
Beni tekrar aradı ve abicim o zaman bari kargo ücretini ödeyin :lol: dedim de get işine. Abicim bizim maaştan kesiliyo valla billa ne olur bari kargo ücretini ödeyin ben kargo ücretini de ödemem. O zaman bizim eleman da O ZAMAN BENDE SANA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM demez mi ?
dedim sen kimsin lan nitelikli dolandırıcı çocuk başta abi felan fıstık sonra da olduk mu papaz.
isteyenlere özelden tel no da verebilirim. Arayabilirler...
PTT kargo geldi ve benden 100 TL istedi, bende kabul etmedim ve beni arayan kişiyi aradım ve dedim ne iş benden para istiyorsunuz. Abi biz sizinle konuşmuştuk ama vs. gibisinden şeyler söyledi. Benimle yapılan telefon görüşmesinde ise bundan bahsedilmediği için, bende böyle birşeyle karşılaşınca açıkçası çok sinirlendim. Kargoyu kabul etmeden geri yolladım. Telefondaki genç "Bu allah yolunda artık yola çıktı, geri gönderirseniz evinizin rızkı kesilir ve sizlerin bereketi azalır gibisinden şeyler söyleyince" dedim vay bee dine imana bak ne hale geldi. Benim evimin bereketi bu gelecek olan kargoya bağlıysa

Vee dinin sömürülmesindeki son NOKTA.
Beni tekrar aradı ve abicim o zaman bari kargo ücretini ödeyin :lol: dedim de get işine. Abicim bizim maaştan kesiliyo valla billa ne olur bari kargo ücretini ödeyin ben kargo ücretini de ödemem. O zaman bizim eleman da O ZAMAN BENDE SANA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM demez mi ?
dedim sen kimsin lan nitelikli dolandırıcı çocuk başta abi felan fıstık sonra da olduk mu papaz.

isteyenlere özelden tel no da verebilirim. Arayabilirler...