Teknofest akıllı ulaşım için ÖDR yi yükledim dün... Bu gün sisteme girdiğimde herhangi bir açıklama yazmadan elenenler yazıyor... Sistemsel bir sorun mudur? Veya nereden bilgi alabilirim...
Hocam Akıllı Ulaşım kategorisine dört başvuru yaptım. İki tanesi lise, iki tanesi ortaokul. Ortaokul başvurularında bende de aynı şekilde elenenler yazıyor. Lise başvurularında öle bir ibare yok.Teknofest akıllı ulaşım için ÖDR yi yükledim dün... Bu gün sisteme girdiğimde herhangi bir açıklama yazmadan elenenler yazıyor... Sistemsel bir sorun mudur? Veya nereden bilgi alabilirim...
iletişim bölümünde mail adresi vermişlerdi bir mail atın hocamHocam rapor formatında sorun olacağını düşünmüyorum zira verilen şablon dışına çıkmadım... Bir de 1 gün içerisinde o kadar raporu teknik olarak inceleyecek bir sistem bana mantıklı gelmedi... Bu arada ortaokul kategorisi başvurum...
Bakalım süreci takip etmek istiyorum... En azından elenecekse bile bir açıklama yapılması sanırım uygun olacaktır.
Ayrıca Takvimde ilgili kategori için "Proje Ön Değerlendirme Raporu Sonuçlarının Açıklanması" 26.04.2024 yazıyor... Hayırlısı bakalım...
elenmiştir teknikten dolayı hocamrapor teknik düzeninden dolayı elenmişsinizdir muhtemel
Bu sene önem verir vermez bilmiyorum ama formata uygun olmayan raporlar eklenecek diye her sene yazıyor şartnamede.rapor şartnamesinde belirtilmişti.formatlara uygun olmayan projeler ön teknikte elenecektir diye.bu sene rapor düzenine çok önem veriliyor
aynen vallaİnsan gibi elendin elenmedin niye yazmıyor bunlar.
Başvurularım kısmına girince Durum sütunu altına "2024 İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Sosyal İnovasyon Kategorisi Lise Seviyesi Elenenler Durumu" yazıyor. Detaylara girince ise ne bir form var var ne de gerekçe yazılmış.değerlendirme süreci ay sonuna kadar değil miydi?
nereye bakıyorsunuz?