Bankermisin kardeşkredihemen' Alıntı:
kredihemen' Alıntı:
İşiniz gücünüz yok mu sizin acaba..Bu mesaj için üye olup yazabiliyorsunuz..Burdaki arkadaşların hepsi okumuş aklı başında kişiler, nerden nasıl kredi çekeceklerini de bilirler...Ya sabır diyorum sizin gibilere..kredihemen' Alıntı:
..sisss' Alıntı:Konut kredisi için sormuştum arkadaşlar.
..gakkosgirl' Alıntı:hane gelirinin içinde ek dersleri de sayıyorlarmı yoksa sadece maaslarımıza gore mi hesaplıyorlar ? ben maas+ekdersimin hepsi krediye gidecek sekilde cekmek istesem eşim bana kefil mi olmus oluyo?
sy_26' Alıntı:İşiniz gücünüz yok mu sizin acaba..Bu mesaj için üye olup yazabiliyorsunuz..Burdaki arkadaşların hepsi okumuş aklı başında kişiler, nerden nasıl kredi çekeceklerini de bilirler...Ya sabır diyorum sizin gibilere..kredihemen' Alıntı:
mümkün değil bankada kontrol ediyor kbs den.Rüzgara Karşı'' Alıntı:maaş bordrosunu şişirip daha fazla kredi alabilirsin![]()
çıktı alırken düzeltmen yeter... altına da müdür imzasını atar![]()
:scared:ahmetcanserif' Alıntı:tek maaşla 210 bin çektim bankalar veriyorlar maşallah
bende anlamadım ama verdiler başkada bir gelirim olmamasına rağmen, zorlansakta Allaha çok şükür ödüyorum, inşallah bitiririm en kısa zamanda.gelişimci' Alıntı::scared:ahmetcanserif' Alıntı:tek maaşla 210 bin çektim bankalar veriyorlar maşallah
o kadar krediyi nasıl verdiler hocam
Ben de bu şekilde biliyorum. Sonuçta konut kredisinin vadesi 10-15 seneleri bulabildiği için önemli olan evin değeri kredi miktarının limitinde.xasi05x' Alıntı:Arkadaşlar konut kredisinin maaşla ilgisi yok sadece alacağın konutun % 70 diye biliyorum vadeyi uzatarak istediğin kadar çekersin nasılsa eve ipotek koyacak banka senin maaşın kaç olduğu önemli değil. Ama mantıklı mı dersen bence 50-60 bin üzeri ve 3-5 yıl vadeyi geçen krediler çok mantıklı gelmiyor bana
hadi be... :roll:ahmetcanserif' Alıntı:tek maaşla 210 bin çektim bankalar veriyorlar maşallah
:mrgreen:_*G_S*_' Alıntı:git 10 bankaya aynı anda başvur 20.000 tl ye sicilin temizse ertesi gün çıkar git paraları al.
uhaha:
uhaha:
sisss' Alıntı:Konut kredisi için sormuştum arkadaşlar.