Tayin olayi icin yanlis mi hatirliyorum?

Kodla Büyü

adadeniz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Mesajlar
3,022
Merhaba arkadaslar
Hayal meyal boyle birsey hatirliyor gibiyim.

Sanki bi yerde formator olarak gorev yapmanin, tayin icin gereken ildisi 3 yil suresinden sayilmadigi ve konunun mahkemelik filan oldugunu okumustum.

Yanlis mi hatirliyorum yoksa ustum acik mi uyudum :)
 
Kadronun bulunduğu okulda fiilen miydi neydi üç yıl görev yapma şartı vardı ya da iki yıldı :? tam hatırlamıyorum ama öyle bişeyler vardı :)
 
Valla bilmiyorum ama maddi mecburiyetten dolayi formator oldum ilkkez bu donem.
Eylul 15 itibariyle 2,5 yil doluyor seneye tayin icin gun sayarken ne bilim ters mers gelmesin
 
Bişey olmaz diye düşünüyorum :) Ben de iki sene kendi okulumda formatörlğk yaptım ama tayin isteyebiliyorum bi sorun yok diye biliyorum :)
 
hocam dediğiniz büyük ihtimal il içi görev süresiyle ilgili o da hala geçerli mi bilmiyorum, il dışında o ilde geçirdiğiniz süreye bakılır
 
kadronuzun bulunduğu ilde 3 yıl görev yaptığınız taktirde isteyebilirsiniz hocam. sizin dediğiniz ise il dışı geçici görevlendirmelerle alakalı bir durum.
yani evet sanırım üstünüz açılmış :D
 
arkadaşlar görevlendirmeleriniz il içinde olduğu sürece sıkıntı yok.
ben de istemiştim 2010'da,sıkıntı olmadı şükür :)
 
evet böyle bir yazı bi dönem vardı ben de hatırlıyorum ama ben de öncesinde formatörlük yapmış olmama rağmen tayin isteyebilmiştim çünkü kendi okulmda görevlendirilmiştim.

bu yazının çıkma sebebi de merkezdeki okullara görevlendirme isteyip senelerce merkezde çalışıp hem de yüksek hizmet puanı almanın ve hiç ücra yerlerde çalışmadan merkeze gelmenin önüne geçmekti. ben böyle hatırlıyorum. hatta 2010 da çıkmıştı.
 
Geri
Üst