Tatil Tavsiyeleri

Kodla Büyü
Otel listesi guzel de hani oralarda kalacak para?analigin yazligi olmasa 2 memur maasiyla bile gidilmez cogu yere ki ben ve esim yeni deiliz meslekte de,gidebilene helal olsun derim ben gidemem kiyipta sonucta cocuklari okutuyoruz para lazim

Otel listesi guzel de hani oralarda kalacak para?analigin yazligi olmasa 2 memur maasiyla bile gidilmez cogu yere ki ben ve esim yeni deiliz meslekte de,gidebilene helal olsun derim ben gidemem kiyipta sonucta cocuklari okutuyoruz para lazim
aynen hocam. 4 gece orta halli güzel bir otel kalacak, yakıt vs. 100 bin lira. o da başlangıç orta seviye otellerde. daha aşağısı keyif vermiyor zaten, kalitesiz bir tatil oluyor. bugün 100 bin liraya 1 yıl boyunca çocuğu güzel bir dersaneye gonderirsiniz veya ne bileyim komple beyaz eşya yenilersiniz vs. yani az para değil. nasıl olacak bu işler cidden çığrından çıkmış durumda.

aynen hocam. 4 gece orta halli güzel bir otel kalacak, yakıt vs. 100 bin lira. o da başlangıç orta seviye otellerde. daha aşağısı keyif vermiyor zaten, kalitesiz bir tatil oluyor. bugün 100 bin liraya 1 yıl boyunca çocuğu güzel bir dersaneye gonderirsiniz veya ne bileyim komple beyaz eşya yenilersiniz vs. yani az para değil. nasıl olacak bu işler cidden çığrından çıkmış durumda.
İzmir merkezi yerlerde Lgs için dershane 200-250 bin civarı istiyorlar.

Alanya da tavsiye edebileceğiniz otel varmı
Rubi otelleri iyidir alanyada. Ama 2 gün önce zam yemiş galiba acenteler üzerinden zamsız fiyattan yardımcı olabilirmisiniz diye sorulabbilir, düşük ihtimal genelde aynı gün yardımcı olabiliyorlar. Setur üzerinden satılıyor diye biliyorum bu oteller. Sonraki tercihte mylome olabilir, onun dışındakiler segment düşüktür.

Rubi otelleri iyidir alanyada. Ama 2 gün önce zam yemiş galiba acenteler üzerinden zamsız fiyattan yardımcı olabilirmisiniz diye sorulabbilir, düşük ihtimal genelde aynı gün yardımcı olabiliyorlar. Setur üzerinden satılıyor diye biliyorum bu oteller. Sonraki tercihte mylome olabilir, onun dışındakiler segment düşüktür.
tahmını fiyatlar nedır

temmuzun ortasına geldik hala tatil planı yapamadık. fiyatlar ederinin yüzde 50 fazlası. nasıl olacak ne olacak böyle anlamak zor. gezen geziyor da öğretmen evinde bile kalsan günlüğün minimum yeme içme dahil 15 bin lira tutuyor.

Alanya incekum plajı tavsiye ederim. Çadır ile tatil yapılır mı demeyin. Yer temiz düzenli ucuza tatil için iyi 6gece için 4320tl ödedim. eskiden otelde kalıyorduk da şu an 100bin tl haftalığına verecek para çok fazla. oraya gidip de yüzülürmü diyenlere siz öyle dediğiniz için zaten biz yüzerken yanımızdakilerin çoğu yabancı oluyor arada biz turist gibi oluyoruz maalesef.

Alanya incekum plajı tavsiye ederim. Çadır ile tatil yapılır mı demeyin. Yer temiz düzenli ucuza tatil için iyi 6gece için 4320tl ödedim. eskiden otelde kalıyorduk da şu an 100bin tl haftalığına verecek para çok fazla. oraya gidip de yüzülürmü diyenlere siz öyle dediğiniz için zaten biz yüzerken yanımızdakilerin çoğu yabancı oluyor arada biz turist gibi oluyoruz maalesef.
aracında yatanlar var zor biraz bu sıcakta

Sinek ve nem durumu nasıl hocam çocuklarla uyuyabilir miyiz ? Kahvaltı yemek işini nasıl hallediyorsunuz acaba

Sinek ve nem durumu nasıl hocam çocuklarla uyuyabilir miyiz ? Kahvaltı yemek işini nasıl hallediyorsunuz acaba
3 gün kalıp bir tecrübe edin derim. yurtdışına gitmiş gibi oluyorsunuz.

mersin silifkeye göre nem oranı az. gece vantilatörü hiç çalıştırmadan uyuduk. pullu kampta vantilatör hiç durmazdı ama çok nemli idi çadırda kalıyoruz arabada karavanda kalacak kadar zengin değiliz henüz :) yeni geldim iyiydi. sinek için аптека pharmacy dan lavanta yağı almıştık birkaç damla damlattık içeriye birde çadırın tülünü iyi kapattıkmı gece giremedi. yemek işi ise kalma işi ucuz olunca halloluyor. buzdolabı kiralayabilir yada sabah avsallar a gidip araba ile istediğinizi alabilirsiniz. turistlik yer olduğu için ön caddedeki marketler çok pahalı arka caddedekiler normal . migros bim a101 iyiki var dedim ilk kez. bulamazsanız bir rus a sorun o gösterir :)

bu arada eczanedeki bayan yabancılarla çok güzel konuşuyordu bende sorayım dedim kaç dil biliyorsun 3 dil dedi. Rusça ingilizce Türkçe . sonra r harfini bastırarak konuşuyordu rusmuş onuda öğrendik :)

tuvalet temiz mescid güzel temiz. kalma yerleri çadır kuracağın yer ayarlı düz. bir tarafı taşlı bir taraf kumlu sahilin kamp yerinin içinde market var (iki katı pahalı)

bundan alanlar var sinek için

Son düzenleme:
Hocam kamp zor olmuyor benimde gözüm kesmiyor. Aktivite olarak ne yapıyorsunuz sıkıcı olmuyor mu ?
eşyaların tamamsa zor olmaz hocam aktivite otelde kalınca ne yapıyorsan aynısını yaparsınız . uygun fiyat olduğu için rahatlıkla başka yerlerede gidersiniz. günlük değil haftalık ayarlarsınız. kamp yerinde bir müdüryardımcısı ile karşılaştım bimden almış çadırı kurmasına yardımcı oldum muhabbet felan ilk kez gelmiş önemli olan ilk adım. yada çook para,,,,

ilksms
Geri