arzubilg_' Alıntı:Arkadaşlar bu araba nasıl fikri olan var mı? 2005 dizel modeli 9000-10000 civarı nasıl sizce?
Tatanın Türkiye distrübütör'üsünüz heralde. yoksa tata gibi arabayı bu kadar öven başkası olamaz. neden çamur atalımki? sonuçta biz tataya rakip firmaların temsilcileri dağiliz. özellik olarak tama, size katılıyorum. ancak sağlamlık açısından tata beş para etmez.nesliunal' Alıntı:ben sırf size cevap verebilmek için üye oldum arkadaşlar bende 2009 yılında çok araştırdım be aynı şeyleri banada söylediler teneke gibi
ama mecur kaldım almaya maddiyatta ötürü ve şok şok şok
ayıldım arabaya bu özellik bu fiyata çok şaşkındım yok yok maşallah alalı 1 ay olmamıştı virajda tır sıkıştırdı şarampole uçtum 2 mt aşşağıya sadece tekeri patladı çekici zor çıkardı lastik değişti ve ben o arabayla 8000 km yol yaptım çünki yakmıyo kokluyo üstelik hiç hasar görmedi teneke gibi olan araba neyse
bir ay oldu bu seferde sağ kapıdan kavşakta bir araba çarptı çarpan arabanın motoru şöförün kucağında ön cama kadar dümdüz sanırsın düz duvara vurmuş çevre yolundan yardırmış geliyomuş kaçla geliyosa bana çarptıktan sonra ben 52 mt sürüklenmişim arabayı zor durdurdum çünki o çarpmanın hızı kaçsa ben yolcu koltuğuna geçmişim kurtarmaya gelenler gelmiş şöför arıyodueee benim hasarımmı ne sağ kapı yamuldu ama içerde en ufak bir göçme yok , o kapının camı kırıldı birde sağ cant yamuldu o kadar inanılmaz bişeydi kimse kullanmadığı hatta kaza ile test etmediği arabaya çamur atmasın buda tatayı beğenmeyenlere kapak olsun
tata hakkında her türlü suruyu cevaplarım kullanan olarak kullanıpta pişman olan yok duymadım
heç inandırıcı değilnesliunal' Alıntı:ben sırf size cevap verebilmek için üye oldum arkadaşlar bende 2009 yılında çok araştırdım be aynı şeyleri banada söylediler teneke gibi
ama mecur kaldım almaya maddiyatta ötürü ve şok şok şok
ayıldım arabaya bu özellik bu fiyata çok şaşkındım yok yok maşallah alalı 1 ay olmamıştı virajda tır sıkıştırdı şarampole uçtum 2 mt aşşağıya sadece tekeri patladı çekici zor çıkardı lastik değişti ve ben o arabayla 8000 km yol yaptım çünki yakmıyo kokluyo üstelik hiç hasar görmedi teneke gibi olan araba neyse
bir ay oldu bu seferde sağ kapıdan kavşakta bir araba çarptı çarpan arabanın motoru şöförün kucağında ön cama kadar dümdüz sanırsın düz duvara vurmuş çevre yolundan yardırmış geliyomuş kaçla geliyosa bana çarptıktan sonra ben 52 mt sürüklenmişim arabayı zor durdurdum çünki o çarpmanın hızı kaçsa ben yolcu koltuğuna geçmişim kurtarmaya gelenler gelmiş şöför arıyodueee benim hasarımmı ne sağ kapı yamuldu ama içerde en ufak bir göçme yok , o kapının camı kırıldı birde sağ cant yamuldu o kadar inanılmaz bişeydi kimse kullanmadığı hatta kaza ile test etmediği arabaya çamur atmasın buda tatayı beğenmeyenlere kapak olsun
tata hakkında her türlü suruyu cevaplarım kullanan olarak kullanıpta pişman olan yok duymadım
ya tata kullanan yeni üye arkadaşım kusura bakma sözüm meclisten dışarı.... bu arabanın ismini duyunca maraşta görev yapanlar bilir...ÖKKEŞ SLX ler vardır. sepetli motorlar... tatatatatatata diye giderler...nedense onu hatırladım...ben bu arabayı kullanmadım..fakat netten izlediğim videolar kullanan arkadaşlarımdan duyduklarımın ışığında çok iyi şeyler söylemiyorlar...araba kullanıyorsak firması biz değiliz ki ....bende şahin kullanıyorum ama göğsümü gere gere teneke diyorum..çünkü öyle...ama ayağımı yerden kesiyor şükür..araba alırken daha cok nerede ve nasıl kullanacaksınız ona göre bir tercih yapın derim ben...uzun yol yolcusuysan ve güvenlik rahatlık istiyorsan tavsiye edilen bir araba değil diye biliyorum...kullananlar illa ki daha iyisini bilir.pasific' Alıntı:tatatatatata![]()