Tata indica comfort 1.4 dizel

Kodla Büyü
2.eli sıkıntılı evet ama bence o fiyata gore cok cok iyi bir arac.ayrıca yedek parca konusunda okadar sıkıntı yapacak bi durum yok.bir arkadasım diyoki bidefa gittim ford parcası taktılar bidefa gittim reno parcası taktılar. yani ne takarsa taksın yola dewam ediyo arac.bende bu aractan almayı dusunuyorum 2.donem kısmetse.cunku bu standart ozelliklerde ve bu modelde bi arac 15 .000 civarındadır bu fiyat ise cok uygun

ben de düşünüyordum ama eleştirileriniz beni korkuttu :(
o fiyat aralığında ne önerirsiniz peki ?
sizin düşünceleriniz benim için önmli
herkese iyi bayramlar :wink:

Bence tatadan uzak durun derim. denizlerb arkadaşıma katılıyorum tamamen teneke. Bir seferinde Tata servisine yolum düştü. Orada bir araba vardı resmen hurdaya dönmüş. Sordum görevliye trenle ya da tırla falan mı çarpıştı diye, araba 70 km hızla giderken direğe vurmuş. Tamam direğe vurunca ağır hasar alabilir ama ben hiçbir arabanın 70 km hızla o hale gelebileceğine inanmazdım, tatayı görünceye kadar.

arzubilg_' Alıntı:
Arkadaşlar bu araba nasıl fikri olan var mı? 2005 dizel modeli 9000-10000 civarı nasıl sizce?

Hocam ne yaptınız? Aldınız mı arabayı? Bende düşünüyorum ama yorumlar insanı düşündürüyor. Eğer aldıysanız yorumunuzu da buraya yazarsanız iyi olur hocam. :++:

ben sırf size cevap verebilmek için üye oldum arkadaşlar bende 2009 yılında çok araştırdım be aynı şeyleri banada söylediler teneke gibi
ama mecur kaldım almaya maddiyatta ötürü ve şok şok şok
ayıldım arabaya bu özellik bu fiyata çok şaşkındım yok yok maşallah alalı 1 ay olmamıştı virajda tır sıkıştırdı şarampole uçtum 2 mt aşşağıya sadece tekeri patladı çekici zor çıkardı lastik değişti ve ben o arabayla 8000 km yol yaptım çünki yakmıyo kokluyo üstelik hiç hasar görmedi teneke gibi olan araba neyse
bir ay oldu bu seferde sağ kapıdan kavşakta bir araba çarptı çarpan arabanın motoru şöförün kucağında ön cama kadar dümdüz sanırsın düz duvara vurmuş çevre yolundan yardırmış geliyomuş kaçla geliyosa bana çarptıktan sonra ben 52 mt sürüklenmişim arabayı zor durdurdum çünki o çarpmanın hızı kaçsa ben yolcu koltuğuna geçmişim kurtarmaya gelenler gelmiş şöför arıyodu :D eee benim hasarımmı ne sağ kapı yamuldu ama içerde en ufak bir göçme yok , o kapının camı kırıldı birde sağ cant yamuldu o kadar inanılmaz bişeydi kimse kullanmadığı hatta kaza ile test etmediği arabaya çamur atmasın buda tatayı beğenmeyenlere kapak olsun
tata hakkında her türlü suruyu cevaplarım kullanan olarak kullanıpta pişman olan yok duymadım

nesliunal' Alıntı:
ben sırf size cevap verebilmek için üye oldum arkadaşlar bende 2009 yılında çok araştırdım be aynı şeyleri banada söylediler teneke gibi
ayıldım arabaya bu özellik bu fiyata çok şaşkındım yok yok maşallah alalı 1 ay olmamıştı virajda tır sıkıştırdı şarampole uçtum 2 mt aşşağıya sadece tekeri patladı çekici zor çıkardı lastik değişti ve ben o arabayla 8000 km yol yaptım çünki yakmıyo kokluyo üstelik hiç hasar görmedi teneke gibi olan araba neyse
bir ay oldu bu seferde sağ kapıdan kavşakta bir araba çarptı çarpan arabanın motoru şöförün kucağında ön cama kadar dümdüz sanırsın düz duvara vurmuş çevre yolundan yardırmış geliyomuş kaçla geliyosa bana çarptıktan sonra ben 52 mt sürüklenmişim arabayı zor durdurdum çünki o çarpmanın hızı kaçsa ben yolcu koltuğuna geçmişim kurtarmaya gelenler gelmiş şöför arıyodu :D eee benim hasarımmı ne sağ kapı yamuldu ama içerde en ufak bir göçme yok , o kapının camı kırıldı birde sağ cant yamuldu o kadar inanılmaz bişeydi kimse kullanmadığı hatta kaza ile test etmediği arabaya çamur atmasın buda tatayı beğenmeyenlere kapak olsun
tata hakkında her türlü suruyu cevaplarım kullanan olarak kullanıpta pişman olan yok duymadım
Tatanın Türkiye distrübütör'üsünüz heralde. yoksa tata gibi arabayı bu kadar öven başkası olamaz. neden çamur atalımki? sonuçta biz tataya rakip firmaların temsilcileri dağiliz. özellik olarak tama, size katılıyorum. ancak sağlamlık açısından tata beş para etmez.

nesliunal' Alıntı:
heç inandırıcı değil
bikerem araba sağdan çarptı ve sen çarpmanın etkisiyle nasıl yolcu koltuğuna gecersin yani sağamı geçtin yoksa senin arabanın direksiyonu sağdamı

15bin tl araba için ii bi para bence alınacak oldukça güzel araçlar varken tata ile parayı çöpe atmayın derim 2.el opel corsa, peugeot 206, clio yada fiat albea, hyundai accent...

pasific' Alıntı:
ya tata kullanan yeni üye arkadaşım kusura bakma sözüm meclisten dışarı.... bu arabanın ismini duyunca maraşta görev yapanlar bilir...ÖKKEŞ SLX ler vardır. sepetli motorlar... tatatatatatata diye giderler...nedense onu hatırladım...ben bu arabayı kullanmadım..fakat netten izlediğim videolar kullanan arkadaşlarımdan duyduklarımın ışığında çok iyi şeyler söylemiyorlar...araba kullanıyorsak firması biz değiliz ki ....bende şahin kullanıyorum ama göğsümü gere gere teneke diyorum..çünkü öyle...ama ayağımı yerden kesiyor şükür..araba alırken daha cok nerede ve nasıl kullanacaksınız ona göre bir tercih yapın derim ben...uzun yol yolcusuysan ve güvenlik rahatlık istiyorsan tavsiye edilen bir araba değil diye biliyorum...kullananlar illa ki daha iyisini bilir.

ya benim de bi şey dikkatimi çekti..
arkadaş kapak olsun falan filan yazmış da..
1. sağ kapıdan vurmuş araç, adam yolcu koltuğuna geçmiş (ilginç : tatalar sağdan direksiyonlu mu acaba)
2. 52 metre sürüklemiş sadece kapının camı mı patlamış (tata değil de tatank'a mı binmiş arkadaş)
3. öve öve bitirememiş de madem bu kadar iyi bu araba 2. elde neden hiç satılmıyor bu araba..

geçen haftasonu eniştenin getzi (1.5 crdi) pazara çıkardık..
inanmayacaksınız 15 dk sonra arabayı sattık. girmemizle çıkmamız bir oldu pazardan..

araba alacaksanız 2. eli de önemli..
satarken de alırken de dikkatli olun..

evet tatasevenler derneği başkanı sayın nesli hanımdan umaykut hocamın sorularına cevap bekleniyor :puhaha: :puhaha: :puhaha: :puhaha: :puhaha:

ucuzdur vardır illeti, pahalıdır vardır hikmeti
ucuz mal alacak kadar zengin değili de derler.

18200km' de 2 adet şirket aracı TATA Marina aracımız var.

ikisi de sorun çıkarmadı, 37 litre depoları var ve 600km üzeri rahat yol yapıyorlar şehir içi trafikte.

biri gri biri siyah

fiyata oranla harika bir araç şimdilik.

Arkadaşlar herkes birşey soyluyor kendınce dogru bılıyor ama şuda bır gercek 98 model şahin 9 mılyar 2006 model tata indica da 10 mılyar ama gorun bakınkı turkıyenın yarısı şahin dogan kulanıyor şahın dogan cokmu mukemmel bır arac cokmu ekonomık cokmu guvenlı hayır tata cokmu mukemmel hayır ama emın nolun cogu aractan ıyıdır kullanmayan herkes camur atıyor once bır kullan at gozluguyle bakma ford da turkıye pıyasassına ılk gırdıgı zaman tata muamelesı goruyordu cunku ınsanlar heb sızler gıbı kotu teneke parcası yok alınmas bınılmes dıyordu sımdı bır bakın etrafınıza 10 arabanın 5ı ford olmus durumda o yuzden tatada okadar kotu bır araba deıl 3senedır kulanıyorum servıs bakımı harıc tamırcının yanına ugramadım kmde 17 yakıyor pekı neden okadar ozellıklı bır araba ucus dıyceksnız bırıncısı hındıstan uretımı hındıstana gıttım sahsen orda ıscı ve pıyasa malıyetı cok dusuk bır ulke ve arabanın kar pıyasası yok malıyetının as ustunde aracı satıyorlar dacca loganlarda oyleydı bak sımdı heryer dacca oldu o yuzden elestırı yabın dusuncenızı soleyınde abartmayın

arac 1,4 olup dizel ve yakıtta cok cımrıdır abs 4cam otamatık dıjıtal kılama cıft airbeg gıbı ozellıklerı mevcuttur sımdı arkadaslarım dıyor madem bukadar ozellıklı neden ucuz bu ozellıklı arabaları 25 mılyardan asagı alamayız evet dogru aslında ucuz deıl dıerlerı cok pahalı adamlar pasar edınmıs şahın gıbı pıyasası cok arabada bır ozellık yok ama pahalı arastırmadan konusmak boş ben arabayı almadan once cok arastırdım yıllrdır turk ınsanınını soyuyorlar bu cogu marka lı oto satıcıları neden burda 30 mılyara aldıgımız aracı yurd dısında 15 mılyara alıyorlar cunku turk ınsanı para vermeyı sevıyor parası oldumu ucuzunu degıl en pahalsıını arıyor dogol olrakda neden adam 15 satcana 35e satmasınkı bu tat gıbı araba fırmaları cogalsın pıyasa yabsın bak bu ozellıkde arabalar nasıl fıyat dusrcek arkadaslar az akıllı olalım pejgot denen arac 206 sı nı kulandım ve kaza yabdım 80 le gıderken arabanın bırı kırmızda gecdı ve ben araca yandan carbdım motora kadar gırdı araba neden bu cok saglam arabaydı ısmı vardı pojo demı sonucda ama 5para etmes sadece ısm yabmıs pıyasa yabmıs 35 mılyara gazlıyor mıllete akıllı ınsan parası cokda olsa parasının hesabını yaban ınsandır

ben yaklaşık 4-5 aydır 2008 model indica dlx 1,4 comfort kullanıyorum. hiç servise gitmedi çok da memnunum. aracı şirket bünyesinde aldık ve hergün şehiriçi en az 150 km yol yapıyorum en ufak bir rahatsızlık vermedi. tamam bi megane,fiesta,mondeo değil onlara kıyasla 2. sınıf araba diyebiliriz ama tam bi aile arabası. eğer arabaya çok para vermek istemiyorsanız ve de marka takıntınız yoksa düşünebilir. ayrıca servisleri de mevcut. dışardan duyduğunuz hiçbişeye inanmayın kullanan bilir. aracın tek püf noktası turbo olduğu için çalıştrdıktan sonra 1 dk kadar gaz vermeden rolentide beklemek. beklemek ile beklememek arasında ki farkı kullanırken farkedersiniz. yol çekişi falan mükemmel. bu arada istanbul bşb nin bünyesine 30 tane tatanın pick-up'ını aldığını hatırlatayım ve de pick up kullananlar da çok memnunlar.. bu da bi dip not olsun. yani kullananlar memnun bende dahil ;)

Basit bir internet araştırması sonrasında karşılaşacağınız TATA sorunları...
TATA Servis Garanti Kapsamındaki Aracın Arızasıyla İlgilenmedi!
TATA Marina Aldım, Arızalarım Bitmek Bilmiyor!
TATA Sürekli Arıza Çıkarıyor!
TATA MOTORS Aracımın Problemi Devam Ediyor!
TATA Sıfır Aracımın Bir Parçasında Boya Çıktı!
Aldığım Tata Kamyonetim Su Alıyor
Paranızı ve İtibarınızı kaybetmek istemiyorsanız TATA marka araç Almayınız
Sıfır Tata Marinada Boya ve Pas Sorunu...

Ben Tata Indica TDI Comfort 2006 model dizel araç sahibiyim. Aracımdan memnunum. Hiç binmemiş olanların saçma sapan yorumlarına cevap vermek için girdim siteye :)) Kardeşim hayatında hiç TATA kullandın mı cevap veriyorsun. Az yakar, ucuzdur, satımı kolaydır. Dileyen sahibinden de sahte tata ilanı versin telefonu susuyor mu :) Bu paraya eski model ya da şahin mi TATA mı full paket.. Parçası ucuz. Sıkıntı yaşatmaz.

benim anlamadığım tata eleştirildiği nerden duyulmuş da herkes sırf onun için üye olmuş.ne tataymış arkadaş...

BBNET
Geri