Taslak Kitap İnceleme yapan var mı süreci açıklar mısınız?

Kodla Büyü
Biz son egitimi uzaktan alanlar icin bursey yapmak gerekli mi simdi ne oldu egitime basvurduk egitimi aldik eee yani sonrasi nasil oluyor bu sürecin

Anladım incelediğiniz kitapların itirazları oluyor malum onların incelenmesi için kitap atamaları ne zaman yapılıyor

Tahminlerime göre Ağustos ayında itiraz taslak kitap inceleme süreci başlamalı ve en geç Ekim ayı başında bitmeli. Çünkü 15 Ekim'den itibaren yayınevlerinin yeni taslak kitap başvuru süreci başlıyor.

Yapılan duyuruya göre 2025’te iki kitap inceleme dönemi (ayrıca olursa itiraz) olacak gibi görünüyor:

https://ttkb.meb.gov.tr/www/taslak-ders-kitaplari-basvuru-duyurusu/icerik/661

Ekli dosyayı görüntüle 77407

MEBBİS - Hizmet İçi Eğitimler
Yanıtınız için teşekkür ederim. Hala alınabiliyor mu acaba? Bu yıl 5.6. sınıflar Bilişim dersine gireceğim belli oldu. Mümkün olduğunca eksiksiz ve doğru ilerlemek istiyorum da, o nedenle sizler gibi alandan öğretmenlerimizin desteği çok kıymetli. Maarif müfredatının Bilişim dersinde uygulanacağı kesin değil mi hocam.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Hala alınabiliyor mu acaba? Bu yıl 5.6. sınıflar Bilişim dersine gireceğim belli oldu. Mümkün olduğunca eksiksiz ve doğru ilerlemek istiyorum da, o nedenle sizler gibi alandan öğretmenlerimizin desteği çok kıymetli. Maarif müfredatının Bilişim dersinde uygulanacağı kesin değil mi hocam.

Eğitim öğretim dönemi içerisinde 1-2 sefer hizmet içi bölümünde yayınlanmaktadır.

Uzaktan eğitimi aldıktan sonra diğer eğitimler sırayla gelmektedir.

ilksms
Geri