Yarın başlıyoruz deseler de yaza kaldı hocam. Bir ay incelemesi bir süre sonra kurul toplantısı vs zaten şimdi başlasa Haziran sonuna belki yetişmez yani.Kesinlikle yaza kalmazsa süper olur.
Yarın başlıyoruz deseler de yaza kaldı hocam. Bir ay incelemesi bir süre sonra kurul toplantısı vs zaten şimdi başlasa Haziran sonuna belki yetişmez yani.Kesinlikle yaza kalmazsa süper olur.
Kesinlikle hocam bizimki sadece temenni ama bu gidişle bizi temmuz ağustosta sanki görevlendirecekler gibi.Yarın başlıyoruz deseler de yaza kaldı hocam. Bir ay incelemesi bir süre sonra kurul toplantısı vs zaten şimdi başlasa Haziran sonuna belki yetişmez yani.
Ülke bazında yapılır.Kitap ataması il bazında mı yapılıyor acaba? Mesela Sivas ta Bilişim öğretmeni olan bir arkadaşıma da bu aralar kitap ataması yapıldı mı acaba?
kriter ne, bilen var mı?Ülke bazında yapılır.
bana çıkmamış çıkan arkadaşlara hayırlı olsun.Şu ana kadar 4 eğitim aldım.
Özellikle Ekim 2024 de verilen maarif model eğitimi öncelikli.
Yeni yazılan kitapların büyük kısmı bu kapsamda
ben de öyle umut ediyorum hocam hatta itiraz daha iyi oluyorbana da atanmadı bu kez. hayırlı olsun çıkanlara. belki itiraz kitap gelir bize de kimbilir
her dağıtımda mutlaka kitap geldi bana 4 veya 5 kez inceledim. bu kez gelmeyince eksik eğitim vs var mı acaba diye düşündüm.ancak maarif kapsamında olan online eğitimi de nisan ayında tamamladım. başka yapılması gereken var mıydıben de öyle umut ediyorum hocam hatta itiraz daha iyi oluyor
Hocam benim de 2 yıldır hep gelmişti, ama ilk görevim itiraz kitabıydı. Hem yeni kitap incelemesinde hem de itiraz aşamasında ayrı kitaplarda görev aldım. Yani hala şansımız var diye düşünüyorum.her dağıtımda mutlaka kitap geldi bana 4 veya 5 kez inceledim. bu kez gelmeyince eksik eğitim vs var mı acaba diye düşündüm.ancak maarif kapsamında olan online eğitimi de nisan ayında tamamladım. başka yapılması gereken var mıydı
her dağıtımda mutlaka kitap geldi bana 4 veya 5 kez inceledim. bu kez gelmeyince eksik eğitim vs var mı acaba diye düşündüm.ancak maarif kapsamında olan online eğitimi de nisan ayında tamamladım. başka yapılması gereken var mıydı
Ben de online eğitim aldım yüz yüze eğitim almak şart mıMaarif Modeli kapsamında yüzyüze de yapıldı. Ona çağırıldınız mı?
Ona çağırılmadım malesef, online aldım.Maarif Modeli kapsamında yüzyüze de yapıldı. Ona çağırıldınız mı?
Ben de online eğitim aldım yüz yüze eğitim almak şart mı
Yüzyüze olana sanırım ilk etapta yetecek kadar kişiyi çağırdılar. Dün de Yabancı dil öğretmenleri için ek duyuruya çıkmışlardı.Maarif Modeli kapsamında yüzyüze de yapıldı. Ona çağırıldınız mı?
Yüzyüze olana sanırım ilk etapta yetecek kadar kişiyi çağırdılar. Dün de Yabancı dil öğretmenleri için ek duyuruya çıkmışlardı.
hayır çağırılmadım. okulumuzdaki türkçe öğretmeni çağırıldı ama ona da çıkmadı kitapMaarif Modeli kapsamında yüzyüze de yapıldı. Ona çağırıldınız mı?
hayır çağırılmadım. okulumuzdaki türkçe öğretmeni çağırıldı ama ona da çıkmadı kitap
rastgele de olabilir ancak türkçe öğretmeni arkadaşın yüksek lisansı var benim yok . bu da bir tez olabilir. daha önce erzurumda yapılan eğitime de onu yine almışlardı beni almadılar. bilişimci olup ilimizden giden 3-5 kişi de var . galiba bana yüzyüze eğitime ihtiyaç yok diyor talim terbiyeAcaba önceliği doktora / yüksek lisans yapanlara mı tanıyorlar?
Yoksa tamamen rastgele mi seçiliyor.