Taslak Kitap İnceleme yapan var mı süreci açıklar mısınız?

Kodla Büyü
Bu yeni eğitimler sadece TYMM kapsamında yüzyüze inceleme eğtimi alanlar için sanırım.

2024'te alanlar için:
"Taslak Ders Kitabi Inceleme Sureci Ornek Uygulama egitimi"

2025'te alanlar için:
"TYMM Taslak Ders Kitabi Inceleme"

Son düzenleme:
Bu yeni eğitimler sadece TYMM kapsamında yüzyüze inceleme eütimi alanlar için sanırım.

2024'te alanlar için:

2025'te alanlar için:
Ben eski dönemde yüz yüze almıştım. TYMM sonrasında yüzyüze hiç çıkmadı ama kitap inceleme çıktı geçen itiraz panelinde. Bakalım :)

Bu yeni eğitimler sadece TYMM kapsamında yüzyüze inceleme eütimi alanlar için sanırım.

2024'te alanlar için:

2025'te alanlar için:
TYMM sonrası yüzyüze eğitim aldım ama bana da mesaj geldi. "Taslak Ders Kitabi Inceleme Sureci Ornek Uygulama egitimi" tamamlayın diye.

bana da herhangi bir mesaj mail gelmedi. bu işler nasıl yürüyor anlamadım. eskiden daha mı düzenliydi. aldığımız eğitimler işlenmemiş kaç kez aradım talim terbiyeyi işlenir işlenir derken 9 ay geçti üstünden. buna istinaden kitap inceleme de çıkmıyor zaten

bana da herhangi bir mesaj mail gelmedi. bu işler nasıl yürüyor anlamadım. eskiden daha mı düzenliydi. aldığımız eğitimler işlenmemiş kaç kez aradım talim terbiyeyi işlenir işlenir derken 9 ay geçti üstünden. buna istinaden kitap inceleme de çıkmıyor zaten

Size TYMM kapsamında yüzyüze kitap inceleme eğitimi verilmedi sanırım.

Sistemden mesaj atınca daha hızlı yapılıyor sanki.

Son düzenleme:
ilksms
Geri