Taslak Ders Kitabı ve Eğitim Aracı İnceleme Semineri

Kodla Büyü
Taslak Ders Kitabı İnceleme ve Değerlendirme Uygulamaları Semineri- Erzurumda 3 gunluk semıner mesajı geldı bir işe yarar mı kı bosuna masraf hıc kıtap atanmadı kac yıldır

Hocalarım merhabalar. Bilişim teknolojileri öğretmeniyim. Maariften önce yılda 2 kez kitap inceleme görevi çıkıyordu. Fakat geçen yıl Maarif Eğiitmi için Erzurumda panelist olarak RESEN alındığım ilk eğiitme katılmadığım için sonrasında hiç kitap ataması yapılmadı. 2025 Aralık ayında ERZURUMDA, ve akabinde 2026 OCAK ayında MERSİN de açılan MAARİF MODELİ TASLAK KİTAP İNCELEME seminerine katıldıktan sonra Branşı BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ olan arkadaşlarıma ortalama 1 yılda kaç görev çıktı acaba? Bu iki eğiitme katılmadığım için yine RESEN 18-22 MAYIS haftası RİZE ÇAYELİ eğitimine alınmışım. Ona göre gidip gitmemeye karar vereceğim. Eğer panelist sayısını sürekli çoğaltarak havuzu genişlettikleri için görev çıkmıyorsa gitmeyeceğim.

panelist sayısını sürekli çoğaltarak havuzu genişlettikleri için görev çıkmıyor aynen

Senede 1-2 çıkmaktadır.

Panelist artsada yeni eğitimler sayısıda artmakta.

Özellikle maarif eğitim almayanlara teslim edilmemektedir.

Senede 1-2 çıkmaktadır.

Panelist artsada yeni eğitimler sayısıda artmakta.

Özellikle maarif eğitim almayanlara teslim edilmemektedir.
maarif eğitimi almadan kitap çıktı. umarım sürpriz bir zamanda resen eğitime almazlar.
havuzu genişletmelerini anlıyorum, çünkü değerlendiricilerin hata bulmaları çok dengesiz, bunu ilk eğitimde söyleyeceğim yetkililere. Bir panelist 150-200 hata buluyor, başka bir panelist 10 hata buluyor. Branşı dışındakilere bakmıyor, bu yanlış.

2.5 yılda 1 kitap görevi geldi bana . bir daha da almayacağım çünkü çalıştığım ekipteki öğretmen arkadaşlar malesef öğretmen demekte bile zorlanıyorum kendilerine her şeyi ama her şeyi olur olmadık hata olarak girmişler. Mübarek ramazan gününde iftar saatleri geldi geçti toplantı gece 10da bitti. Sırf egolarını tatmin etmek için girdikleri ikili tartışma diyalogları vs çok yersizdi. Alacağım 3 kuruş için kimsenin şahsiyetleri ile ilgili olan psikolojik sorunlarını çekmeyeceğim son kararım bu yönde oldu.

ilksms
Geri