tarayıcıda seri tarama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan botett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

botett

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
evet arkadaşlar bir kitap tarayacağım ama seri şekilde tarama yapmak istiyorum her defasında tarayıcıyı çalıştırmakla uğraşmak istemiyorum. Nasıl paabilirim...

botett' Alıntı:
evet arkadaşlar bir kitap tarayacağım ama seri şekilde tarama yapmak istiyorum her defasında tarayıcıyı çalıştırmakla uğraşmak istemiyorum. Nasıl paabilirim...
Hocam seri olarak tarama işi tarayıcıların yeteneğine bağlı sanırım. Mesela bizde seri olarak tarayan var. Taranacak kağıdı kendi özel tepsisinden alıyor seri olarak tarıyor. Ya da bunu yapan programlar var sanırım. 3 fonksiyonlu yazıcılar(yazıcı,tarayıcı,fotokopi) da bu işlem yapılabiliyor diye bilir diye düşünüyorum. Tam yardımcı olamadım kusura bakmayın.

ben zamaninda taramakla ugrasmak yerine duzgunce fotograflarini cekip img->doc yapmistim. biraz bozulmalar oldu.

hocam seri tarama yazıcı özelliğidir. Kağıt alarak tarayabilen yazıcılarda vardır sadece. Çok fazla modelde olan bir özellik değil. Ofis yazıcılarında genelde bulunmaktadır. Yazıcı modelini söylerseniz var ya da yok diyebilirim direkt size.

mfk' Alıntı:
hocam seri tarama yazıcı özelliğidir. Kağıt alarak tarayabilen yazıcılarda vardır sadece. Çok fazla modelde olan bir özellik değil. Ofis yazıcılarında genelde bulunmaktadır. Yazıcı modelini söylerseniz var ya da yok diyebilirim direkt size.
Evet hocam. Bazı yazıcıların üst bölümünde tarayıcı için özel tepsisi var. Bizim okulda var bir tane. Brother markası sanırım. 3 fonksiyonluların bazılarında olabilir yanı. Üstteki mesajımı düzeltmiş olayım.

Merhabalar.
Hocam alternatif olması düşüncesiyle yazıyorum. Bildiğiniz üzere kullandığınız modülleri bir ara basımını yapan profesyonel şirketler kendilerini belli etmeye başladı. Bildiğim kadarı ile de çok fazla bir para almıyorlar bu tarzda işler için, bulunduğunuz yerde böyle bir şirket varsa belki de günlerce sürecek işlemi 1-2 saat içerisinde cüzi miktarlarla halledebileceğinizi sanıyorum. Kolay gelsin...

ADF ünitesi olması lazım. ADF: otomatik dokuman besleyici diye Türkçe'ye çevrilmiştir

ADF ünitesi taranacak 40 veya 50 sayfayı üst taraftaki bölmeye koyuyorsun. ADF ünitesi kağıdı tek tek alıp tarayıcı camına getirip taramayı bitirince tekrardan kağıdı camın üzerinden alıp taranmış kağıtların çıktığı bölmeye atan sistemin adıdır..

örneğin ben daha yeni satın aldığım
Samsung 4623FN modeli ADF ünitesi olan bir yazıcıdır..

Bu ADF ünitesi olmayan yazıcılar ile seri tarama yapamazsınız. tek tek kapağı açıp kapatıp tek kağıt şeklinde tarama yapabilirsiniz.

iyi çalışmalar.

BBNET
Geri