zaten a4 halinde ama seri taramayı bulamadımmehmeta81' Alıntı:a4 halinde olsaydı seri tarama vardı
Hocam seri olarak tarama işi tarayıcıların yeteneğine bağlı sanırım. Mesela bizde seri olarak tarayan var. Taranacak kağıdı kendi özel tepsisinden alıyor seri olarak tarıyor. Ya da bunu yapan programlar var sanırım. 3 fonksiyonlu yazıcılar(yazıcı,tarayıcı,fotokopi) da bu işlem yapılabiliyor diye bilir diye düşünüyorum. Tam yardımcı olamadım kusura bakmayın.botett' Alıntı:evet arkadaşlar bir kitap tarayacağım ama seri şekilde tarama yapmak istiyorum her defasında tarayıcıyı çalıştırmakla uğraşmak istemiyorum. Nasıl paabilirim...
Evet hocam. Bazı yazıcıların üst bölümünde tarayıcı için özel tepsisi var. Bizim okulda var bir tane. Brother markası sanırım. 3 fonksiyonluların bazılarında olabilir yanı. Üstteki mesajımı düzeltmiş olayım.mfk' Alıntı:hocam seri tarama yazıcı özelliğidir. Kağıt alarak tarayabilen yazıcılarda vardır sadece. Çok fazla modelde olan bir özellik değil. Ofis yazıcılarında genelde bulunmaktadır. Yazıcı modelini söylerseniz var ya da yok diyebilirim direkt size.