Son düzenleme:
Hocam müdür yardımcısının tarayıcısı dan taratıyoruz dosyaları hep bmp uzantılı kayıt ediyor pc ye. Ancak Dys bmp kabul etmiyormuş. Ben tarayıcının direkt jpeg formatında kayıt etmesini istiyorum. İşin özeti bu
DYS nin kendi döküman tarama kısmını bilmiyordum. Sabah bir bakayımHocam DYS nin kendi dokuman tarama kısmından tarasın tiff olarak tarar ve DYS kabul eder, yada abbyy fine reader işinizi gorur!
hocam render yap yada e okul resim küçültmenin içinde hazır .bat dosyası vardı onu kullan pratik olurHocam müdür yardımcısının tarayıcısı dan taratıyoruz dosyaları hep bmp uzantılı kayıt ediyor pc ye. Ancak Dys bmp kabul etmiyormuş. Ben tarayıcının direkt jpeg formatında kayıt etmesini istiyorum. İşin özeti bu
Hocam şu uyarıyi veriyor. Sistemde kurulu herhangi bir tarayıcı (scanner) bulunamadı diyor.Hocam DYS nin kendi dokuman tarama kısmından tarasın tiff olarak tarar ve DYS kabul eder, yada abbyy fine reader işinizi gorur!
Abby fine reader ile direkt dys den görüyor mu. Görmüyorsa jpg formatına çeviren mini belgeler daha makul sankiHocam DYS nin kendi dokuman tarama kısmından tarasın tiff olarak tarar ve DYS kabul eder, yada abbyy fine reader işinizi gorur!
Abb
Abby fine reader ile direkt dys den görüyor mu. Görmüyorsa jpg formatına çeviren mini belgeler daha makul sanki
Bizde jpeg pasif durumda. Seçemiyorum bileHocam aynı sıkıntıyı ben de yaşadım.ayarları değiştirdim farklı profilde kaydet dedim ama bir türlü olmadı .jpg seçmeme rağmen bmp tarıyor.