Tanimlanamayan Ağ Sorunu

Kodla Büyü

beberuhi

Üye
Merhaba arkadaşlar. Bilişim sınıfındaki tüm bilgisayarlar kablolu ağa bağlı iken birden 2 tanesi baglanamamaya başladı. Aynı kabloyu başka bir bilgisayara taktigimda o bilgisayar bağlanıyor internete. Tüm bilgisayarlar aynı imaja sahip ve deepfreeze korumalı yani bir ayar da değişmiş olamaz . Sürücüyü kaldırdım yükledim. Elle İp adresi verdim ama düzelmiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• 17582713604458412847660627352975.webp
    17582713604458412847660627352975.webp
    167.5 KB · Görüntüleme: 32
Etbernet kartları bozulmuş olabilir. Benim labda da birkaç bilgisayarda yaşadım, ya ip alamıyorlar ya da kablo takılı değil hatası veriyorlardı.
Harici Etbernet kartı alıp, takarak çözdüm.

Etbernet kartları bozulmuş olabilir. Benim labda da birkaç bilgisayarda yaşadım, ya ip alamıyorlar ya da kablo takılı değil hatası veriyorlardı.
Harici Etbernet kartı alıp, takarak çözdüm.
Henüz yeni geldi hocam okula Casper mini PC lerden bu kadar çabuk bozulacaksa yandık. Benim de aklıma gelen sorun bu ama 😏

Durum güncellemesi için geldim. 2 bilgisayarın interneti bir anda düzeldi. Ben de anlamadım nasıl oldu. 2 gün boyunca uğraştığımla kaldım. 😅

İnternet erişiminde sorun olan bilgisayarlarda ağ sıfırlama diye aratıp bağdaştırıcı ayarlarını sıfırlayıp deneyebilir misiniz?

bEnim de bu meslek hayatım boyunca çözemediğim anlam veremediğim en nefret ettiğim problem tipi

ilksms
Geri